Sportfogadás

Jól járt, aki velünk tartott - gigaprofitot húztunk be!

Révbe ért a februárban feladott szelvényünk, 840 százalékos profittal gazdagodhatott az, aki megjátszotta tippsorunkat!

Többek közt a Fradinak is köszönhetőn tettünk szert a gigaprofitra. - Fotó: facebook.com/fradi.hu

Siker koronázta befektetésünket, hiszen a februárban feladott hosszú távú szelvényünk május 31-én este révbe ért! Mindez azt jelenti, hogy hatalmas profitra tettünk szert, amit a legutóbbi cikkünkben ecseteltünk is. Aki egyébiránt végig kitartott, s végül úgy döntött, hogy nem fogad vissza a mindent eldöntő Ferencváros-Vasas Magyar Kupa finálé előtt, az 840 százalékos profittal zárta ezt a bő 16 hetes periódust!

A szelvény és a szorzók alakulását végig követhettétek oldalunkon, ugyanis a hatharom.co , a tippsor alakulását érintő, minden fontos eseményről, mozzanatról, történésről beszámolt:

A tippsor egyébiránt roppant sikeres volt, mind a szerkesztők, mind az olvasók körében, többen megjátszották, amire itt egy ékes példa:

Kijelenthetjük tehát, hogy egy igen sikeres perióduson vagyunk túl, főleg úgy, hogy ezt a diadalt úgy értük el, hogy csak és kizárólag magyar vonatkozású eseményekre fogadtunk, ami még inkább dicsőíti eredményünket.

A szelvénnyel kapcsolatban nem maradt más dolgunk, mint a kasszához fáradni és felvenni a jól megérdemelt jussunk, de mindezt csak vasárnap, az utolsó NB II-es fordulót követően tehetjük, hiszen a     és a Tippmix még nyitott fogadásként kezeli a Puskás Akadémia bajnoki címére vonatkozó fogadást.