Kézilabda

1.85-szörös tippünk van a Szeged bajnokijára

  • Tomihmv

Nem kellene, hogy gond legyen ezzel a tippel a Szeged-Tatabánya férfi kézilabda rangadón.

A szegediek a favoritok kedden. - Fotó: facebook.com/pickhandball

Papíron rangadóra kerül sor a férfi kézilabda NB I-ben, hiszen a Szeged a Tatabánya együttesét fogadja kedden kora este az Újszegedi Sportcsarnokban. Ugyanakkor, ha a táblázatra pillanatunk, akkor már érthető, hogy a bukmékereknél miért számít toronymagas favoritnak a hazai csapat.

A Pick perpillanat 17 sikerrel és egy vereséggel vezeti az NB I-et, ráadásul jól hangolt a mérkőzésre, hiszen szombaton 46-28-ra tudott nyerni az utolsó helyezett Vác otthonában. Azt megelőzően viszont egy komoly pofonba nézett bele, mivel közel egy hete nyolc találattal maradt alul a Bajnokok Ligájában, Flensburgban.

Juan Carlos Pastor tanítványainak egyébként ez lesz a nyolcadik (!) meccsük februárban, és szombaton még vár rájuk egy barcelonai kirándulás is. Mindemellett lesznek hiányzók is a hazaiaknál, hiszen Zsitnyikov és Stepancic továbbra is maródi, illetve ezen kívül borítékolható, hogy Pastor mester rotál majd, avagy egy-két játékos nem vagy csak alig jut szóhoz.

Ami a vendégeket illeti, a Tatabánya felemás formában várja a találkozót, hiszen az NB I-ben legutóbb meglepetésre vereséget szenvedett a Ferencváros ellen hazai pályán, így lecsúszott a negyedik pozícióba.

Ugyanakkor a nemzetközi kupaporondon parádézik Vladan Matics együttese, hiszen a La Rioját legyőzte, míg a Füchse Berlin és az Aix ellen döntetleneket ért el. Különösen utóbbi csapat elleni iksz felér egy győzelemmel, hiszen a Bányász végig futott az eredmény után, mégis sikerült pontot szereznie.

Ugyan a vendégek is sokadik (egészen pontosan hatodik) meccsükre készülnek februárban, náluk is vannak hiányzók (igaz, Juhász és Vujovics régóta maródi és helyükre sikerült igazolnia  a Bányásznak), mégis beleférhetnek a bukmékerek által kínált hendikepbe.

A felek közt ugyanis igen komoly presztízscsata szokott kialakulni (köszönhetően annak, hogy évről évre kisebb a felek közti differencia), és noha az ősszel a Pick hat találattal nyert Tatabányán, ezúttal akár szorosabb is lehet. Mindezt a vendégek jó formájának (főleg úgy, hogy borítékolható, hogy nem adják majd olcsón a bőrüket), illetve annak tulajdonítjuk, hogy a hazaiak a szokottabbnál fáradtabbak, így vélhetően nem tudnak és nem is akarnak mészárlást rendezni.

Így pedig érdemes lehet a Tatabányára fogadni +8,5-ös hendikeppel, ami a fentiek, illetve az utóbbi idők szegedi bajnoki meccsei alapján (a Bányász az utolsó öt Tisza-parti kirándulása alkalmával belefért volna ebbe a line-ba), illene, hogy zöldüljön.

>>>Regisztrálok a TippmixPro-ra és kérem az akár 5000 HUF üdvözlő bónuszt!<<<

{"headTitle":"Pick Szeged - Tatabánya","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-25 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Tatabánya +8,5","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Kattints és nézd meg ingyen a tippeket!