Sportfogadás

Velük nyernénk vasárnap - 5+1 tipp!

  • LuckyLuck

Íme hat olyan játékos speciális line, ahol nem értünk egyet a fogadóirodákkal.

1. Chris Carson vs. CAR

A Panthers novemberre fordulva elfelejtett focizni és zsinórban öt vereséget nyelt be, ennek köszönhetően pedig most már matematikai esélye sem maradt a rájátszásra. Sok probléma van a csapatnál, az egyik, hogy a védelem nem tud igazán domináns lenni. Futások ellen különösen szenved, az ellenfél futói cipelésenként 5.3 yardot átlagolnak ellene, ami a legtöbb a ligában. Ez nem túl jó ómen a Seattle ellen, amely csapat a harmadik legtöbb yardot átlagolja futásokból.

Carson abszolút főszereplője lehet ennek a meccsnek, pláne úgy, hogy Rashaad Penny kidőlt, tehát szinte minden földi attakot a harmadéves futóra hívnak majd. Mielőtt láttam volna a line-t, azt mondtam magamnak, ha 100 alatt lesz, dúrom az overt. Nos, 86.5-re húzták meg, szóval tudjátok mi a tipp. 

2. Zach Ertz vs WSH

Cseszettül döcög a Philly támadógépezete az idei szezonban, ami többek között köszönhető a sérüléseknek is. Újfent kidőlt Alshon Jeffery és Nelson Agholor sem biztos, hogy tudja vállalni a játékot. Carson Wentznek tehát ismét marad Zach Ertz, mint megbízható célpont.

Ertz felé rendre két számjegyű passz megy, amikből szépen termel is TE. Az elmúlt öt meccséből négyszer minimum 9 elkapást és 90 yardot hozott, egyedül a Miami ellen volt szerényebb, de akkor egyrészt sérüléssel bajlódott, másrészt Jeffery és Agholor is játékra jelentkezett. Az elkapók hiányában a 6 elkapást most is könnyedén hozhatja, a Washington védelmét egyébként is elég sokszor megégette már a karrierje során. 

3. Kenny Golladay vs. TB

Jó kis szórakoztató meccsre van kilátás a két rájátszásról lecsúszott csapat között. A Tampa passz elleni védelme az egyik leggyengébb a ligában és még David Blough-nak is lehet keresnivalója ellenük. Az újonc srác nem mutatkozott be rosszul, leginkább Kenny Golladay kezeit keresi, aki jelenleg talán a legjobb elkapója a csapatnak. 
 

Részletekért kattints a képre!


4. Ryan Tannehill vs. HOU

Tannehill az egyik legforróbb irányító jelenleg a ligában. Hihetetlen, hogy mennyire bevált Tennessee-ben, mondjuk tegyük hozzá, hogy okosan is "használják". Ritka az, hogy 40-50 passzt kell elengednie, mert Derrick Henryvel a futójáték zseniálisan működik. A Houston védelme inkább a levegőben sebezhető, így ezúttal a passzjáték dominálhat. Tannehillnek voltak az utóbbi hetekben 300+ yardos meccsei is, szóval ezt a 253.5-ös line-t akár könnyedén meg is ugorhatja. 

5. Cole Beasley vs. PIT

A rutinos elkapó az alapszakasz második felében elég jó meccseket játszik, emlékezhetünk, hogy hálaadáskor a volt csapatát, a Dallast 110 yarddal égette meg. Szépen fellépett John Brown helyére, aki viszont decemberre fordulva egy kissé elvesztett a fonalat. A Steelers ellen is inkább Beasley lehet Josh Allen legfőbb fegyvere, mert az acélvárosiak a szélső elkapókat jól fogják, a slot elkapók ellen viszont gondban vannak. Beasley pedig az útvonalai 72%-ban slotból támad. 

+1. Kareem Hunt vs. ARI

Nick Chubb az első számú futó Clevelandben, de mellette Hunt is bőven megkapja a lehetőséget. Főleg blokkolásban és elkapásokban jeleskedik. Az Arizona nem túl acélos védelme ellen is nagy fegyver lesz Hunt. 

{"headTitle":"NFL, 15. játékhét - játékos speciális tippek","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-15 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Chris Carson (SEA) futott yardjai 86.5 felett","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Zach Ertz (PHI) elkapásainak száma 5.5 felett","odds":"2.20","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Kenny Golloday (DET) fogadó yardjai 74.5 felett","odds":"1.82","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Ryan Tannehill (TEN) passzolt yardjai 253.5 felett","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Cole Beasley (BUF) fogadó yardjai 47.5 felett","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Kareem Hunt (CLE) fogadó yardjai 27.5 felett","odds":"1.81","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

I. rész: 6-0       VI. rész: 2-4       XI. rész: 3-3

II. rész: 2-3-1       VII. rész: 1-4       XII. rész: 3-2

III. rész: 2-4       VIII. rész: 5-1       XIII. rész: 4-2

IV. rész: 3-3      IX. rész: 2-4

V. rész: 4-2     X. rész: 4-1

Összesítés: 41-33-1