Sportfogadás

Velük nyernénk vasárnap - 5+1 tipp!

  • LuckyLuck

Íme hat olyan játékos speciális line, ahol nem értünk egyet a fogadóirodákkal.

1. Josh Jacobs vs. CIN

Az Oakland a 0-16 kandidált Cincinnatit fogadja, a recept a sikerhez pedig elég egyszerű a hazaiaknak: minél többet kell futtatni az újonc futót. Jacobs-ról az elmúlt hetekben többször is írtam, jelenleg az első számú esélyese az év támadó újonca címnek. Az oaklandi 28-as 90 yardot átlagol meccsenként, így nem csoda, hogy a liga messze legrosszabb futás elleni védelme ellen 97.5-ös line-t kapott Vegasban. Alacsonynak éppen nem nevezhető egy futóra, de gálameccsre számítok Jacobs-tól, így megy a tét az overre. 

2. Gerald Everett vs. CHI

Rettentően döcög a Rams támadógépezete, múlt héten Pittsburgh-ben Jared Goff az idei legrosszabb meccsét könyvelhette el, nem is tudtak csak 12 pontot feltenni a táblára. Könnyű dolguk a Chicago védelme ellen sem lesz, főként a passzokra kell építeniük. Cooper Kupp a Los Angeles-i irányító első számú célpontja, ám sok passzal keresi Gerald Everett kezeit is. Most is jó döntés lesz a tightendet minél többször bevonni a játékba, ugyanis a Chicago védelme kifejezetten gyenge az összekötők levédekezésében. 

3. Kyler Murray vs. SF

Az odavágót nem olyan régen, a 9. játékhéten rendezték. Murray nem hozott le rossz meccset, de azért a számait szépen megdobta, hogy Andy Isabella csinált egy 88 yardos TD-t. Ha az nincs, akkor az arizonai 1/1-es 153 yarddal zárja a meccset...A Frisco passzvédelme liga elit, átlagban meccsenként mindössze 143.8 yardot engednek a levegőben. Hatalmas nyomás lesz Murray-n, szóval engem meglepne egy 200+ yardos meccs tőle. 
 


4. John Brown vs. MIA

A Dolphins az elmúlt pár játékhéten életjeleket kezdett mutatni, de attól még ez a csapat nem egy világverő banda. A Buffalónak ezt hoznia kell, hogy ne legyen necces a rájátszásuk. Az odavágón Josh Allen játékába nem nagyon lehetett belekötni. A másodéves irányító ezúttal is kedvenc célpontját, Joh Brownt veheti a legtöbbször célba. Brown azon kevés elkapók közé tartozik, aki a szezonban az összes meccsén eddig 50+ yardot jegyzett. Aligha a Miami ellen szakad majd meg ez a kitűnő sorozata.

5. DJ. Moore vs. ATL

A Miamihoz hasonlóan az Atlanta is megrázta magát az előző játékhéten, de azért a védelem csak benyelt közel 300 yardot passzokból. Kyle Allen is kényelmesen szedheti szét a gyenge atlantai secondaryt. Különösen DJ. Moore okozhat komoly károkat a vendégek védelmében, aki nagy formába lendült és két 100+ yardos meccsen van túl. Az elmúlt öt játékhéten Allen 48-szor vette célba Moore-t, szóval számolhatunk úgy, hogy most is két számjegyű passz megy majd az elkapó felé. 

+1. Mohamed Sanu vs. PHI

Sanu gyorsan megtalálta az összhangot Tom Brady-vel, hiszen már a második közös meccsükön 10 elkapással jelentkezett az ex-atlantai. Nagyon kellett New Englandbe egy második számú elkapó Julian Edelman mellé. Az Eagles ellen Sanu ismét sokat lehet foglalkoztatva, ugyanis Belichick nem slotból, hanem inkább a szélen játszhatja, a PHI védelme pedig pont ott verhető. 

{"headTitle":"NFL, 11. játékhét","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-17 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Josh Jacobs (OAK) futott yardjai 96.5 felett","odds":"1.93","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Kyler Murray (ARI) passzolt yardjai 221.5 alatt","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"John Brown (BUF) fogadó yardjai 60.5 felett","odds":"1.81","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"DJ. Moore (CAR) fogadó yardjai 75.5 felett","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Mohamed Sanu (NE) elkapásainak száma - line és odds később","odds":"0.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Gerald Everett (LAR) elkapásainak száma - line és odds később","odds":"0.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

I. rész: 6-0       VI. rész: 2-4

II. rész: 2-3-1       VII. rész: 1-4

III. rész: 2-4       VIII. rész: 5-1

IV. rész: 3-3      IX. rész: 2-4

V. rész: 4-2

Összesítés: 27-25-1