Sportfogadás

Velük nyernénk vasárnap - 5+1 tipp!

Íme hat olyan játékos speciális line, ahol nem értünk egyet a fogadóirodákkal.

1. Tyler Lockett vs. TB

A Tampa Bay védelmének komoly fejtörést okozhat majd Tyler Lockett megfékezése, a seattle-i 16-os ugyanis bombaformában játszik. Hihetetlenül jó az összhang közte és Russell Wilson között, nem csoda, hogy a klasszis irányító rendre Lockett kezeit keresi. Ugyan a Seattle-nek a futójátéka egy fokkal dominánsabb, azonban a Tampa védelme sokkal inkább a levegőben verhető, így hazai részről inkább a passzjáték kerülhet előtérbe. Akkor pedig egyértelműen Lockett lehet a főszereplő.

2. Matthew Stafford vs. OAK

Múlt héten a Giants, most pedig a Raiders védelme ellen is bátran overeztetem a detroiti irányítót, hiszen az Oakland hátsó vonala sem túl acélos és akkor még finoman fogalmaztam. A Detroitnál a futás egyébként sem megy, különösen Kerryon Johnson nélkül, szóval Staffordnak ismét a kezébe kell vennie a dolgokat. Ez persze nem esik nehezére, hiszen egy igazi passzgép, ráadásul a fegyverarzenálja is liga elit. Szinte az össze WR-CB matchup a Lionsnak kedvez, így kinéz egy újabb 300+ yardos meccs Staffordnak. 

3. Josh Jacobs vs. DET

A Detroitnál Staffordnak, az Oaklandnél pedig Josh Jacobs futónak lehet nagy napja. A 21 éves futóról néhány napja az év újonc támadója cím kapcsán írtunk, miszerint erős kandidáltja a díjnak, hiszen eddig is kiváló számokat hozott már a szezonban, de az alapszakasz második felében is jó néhány olyan meccs vár még rá, amikor kiemelkedő teljesítményre számíthatunk tőle. Rögtön ilyen lehet a Detroit elleni, az Oroszlánok védelme ugyanis a liga egyik leggyengébbje, ha futások megállításáról van szó. 
 


4. Julian Edelman vs. BAL

A Super Bowl MVP elkapó továbbra is Tom Brady legkeresettebb célpontja. Julian Edelman közel 9 elkapást és 70 yardot átlagol meccsenként, és aligha a Ravens ellen romlanak majd ezen számai. A Baltimore védelme ugyanis a második legtöbb yardot engedte eddig az ellenfél slot elkapóinak, tehát ez egy álom matchup a Patriotsnak. Brady és Belichick pedig nem arról híres, hogy egy ilyen ziccert ne használjon ki. 

5. Adam Thielen vs. KC.

A minnesotai 19-esnek nincs idén olyan szenzációs szezonja, mint tavaly, de folyamatosan benne van egy nagy meccs. Sérülésből jön vissza és a Kansas gyenge linebacker sora ellen a Minnesota legveszélyesebb fegyvere lehet. A Chiefs rengeteg elkapást enged az ellenfél slot elkapóinak, Thielen pedig a legtöbb útvonalát slotból futja meg. Ez az egyik legjobb matchup a Vikingsnak és szerintem a bombaformában játszó Kirk Cousinsszal meg is lovagolja ezt a Minny.

+1. Lamar Jackson vs. NE

A Baltimore-nak nagyjából ezen a párharcon áll vagy bukik a Pats elleni meccse. A Hazafik védelme egészen szenzációs formában játszik, de Jackson ellen nem lesz könnyű dolguk. Belichick fiai rengeteget embereznek, viszont ez a védekezési forma tradicionálisan nem túl hatékony az olyan irányítók ellen, akik szeretnek meglódulni a labdával. Éppen ezért Jackson futott yardjaira megrizikózom az overt.

{"headTitle":"","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Tyler Lockett (SEA) elkapásainak száma - 4.5 felett","odds":"1.61","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Matthew Stafford (DET) passzolt yardjainak száma - 290.5 felett","odds":"1.84","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Josh Jacobs (OAK) futott yardjainak száma - 79.5 felett","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Julian Edelman elkapásainak száma - 5.5 felett","odds":"1.60","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Lamar Jackson (BAL) futott yardjainak száma - 60.5 felett","odds":"1.76","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Adam Thielen (MIN) elkapásainak száma - odds és line később","odds":"0.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

I. rész: 6-0       VI. rész: 2-4

II. rész: 2-3-1       VII. rész: 1-4

III. rész: 2-4

IV. rész: 3-3

V. rész: 4-2

Összesítés: 20-20-1