Átigazolás

Az oddsok alapján eldőlt Özil jövője

  • ivan

A német középpályás nyerőembere volt hétvégén az Arsenalnak, de úgy fest, még egy darabig élvezhetik a szurkolók a játékát.

Mesut Özil jövője kapcsán naponta jelennek meg cikkek az angol sajtóban, a német világbajnok szerződése ugyanis jövő nyáron lejár az Arsenalnál. Eddig úgy tűnt, hogy az Ágyúsok nem tudják maguknál tartani a játékost, ezért adja magát, hogy még januárban el kell őt passzolniuk, ha szeretnének némi pénzt is látni a távozásából.

Özil jövője nagy talány / archív

Özil kapcsán legtöbbször a Manchester United nevét lehet olvasni - legutóbb már a Barca is felmerült - , José Moruinho ugyanis a Real Madridnál már dolgozott vele és nem lenne ellenére,  ha újra közös célokért küzdenének. Özil is vevő lenne a United ajánlatára, hiszen az Arsenal színeiben nem tudott olyan címekért harcba szállni, mint korábbi klubjaiban.

Ugyanakkor az egyik brit fogadóiroda módosította a szorzóit Özil jövőjével kapcsolatban, ha pedig igazat mondanak a számok, a világbajnok középpályás marad az Emiratesben a télen, sőt, arra is mutatkozik esély, hogy hosszabb ideig maradjon, ugyanis a londoniak egy olyan szerződéstervezeten dolgoznak, amely akár pályafutása végéig az Arsenalhoz kötné a klasszist.

Szorzók Özil klubváltására
Özil januárban az Arsenal játékosa marad 1.25
Özil nyáron az Arsenal játékosa marad 2.75

Hogy mindez csak jó marketingfogás vagy Özil tényleg marad Londonban, az néhány hét múlva kiderül. Az Arsenal legközelebb a West Ham elleni Ligakupa-meccsen lép pályára.

1x2    
Arsenal Döntetlen West Ham
1.45 4.10 5.50
[2659296] 2017-12-19 20:45:00 Arsenal - West Ham Unitedx;