Átigazolás

Árulkodó jel Alexis és Özil jövőjét illetően!

Az Arsenal-fanok örülhetnek, a Citysek pedig szomorkodhatnak? A jelek szerint igen!

Szerda reggel mutatta be új, 2017/18-as mezösszeállítását az Arsenal együttese. A dolog önmagában nem lenne túlságosan érdekes, hiszen nem lett egyik pillanatról a másikra hupilila az Ágyúsok szerelése, ám annak már mindenképpen van hírértéke, hogy a Twitterre postolt képen Olivier Giroud, Alexis Sánchez és Mesut Özil is látható - amely előrevetíti, hogy akár mindhárman maradhatnak is a csapatnál.

A chilei játékos esetében tűnik ez leginkább kérdőjelesnek, ráadásul Sánchez sorsát illetően nem is leszünk sokkal okosabbak, amíg véget nem ér a Konföderációs Kupa, hiszen addig nem egyeztetnek majd konkrétumokról a felek. A hírek szerint Wengerék 300 ezer fontos heti fizetést ajánlottak a gólvágónak, amely két és félszerese a mostani keresetének, amelyre már könnyedén rábólinthat Sánchez, ha maradni akar.

A Real Madrid korábban Álvaro Morata és Pepe nélkül mutatta be új mezeit és vélhetően mindketten máshol folytatják.

Amennyiben Sánchez mégis a távozás mellett dönt, úgy szinte biztosra vehető, hogy az Etihad Stadionba költözik, a pótlására pedig Alexandre Lacazette érkezhet a Lyontól, 60 millió euró ellenében.

Az összes információt és Sánchez szándékait természetesen nem ismerhetjük, ám a fogadóirodák által kínált 2.25-ös szorzó azonban nem rossz odds a chilei maradására.

A dél-amerikai válogatott legközelebb csütörtök este lép pályára, amikor is a németekkel játszanak. Érdekesség, hogy az immáron a mini-vb favoritjának kikiáltott csapat a Nationalelf ellen is esélyes, hiszen a    csak 2.40-et fizet Chile, míg 2.55-öt Németország győzelmére.

Melyik csapat játékosa lesz Alexis szeptember 3-án?
Manchester City 1.80
Arsenal 2.25
Bayern München 4.50