EURO 2016

Németország nem Izland!

Mesut Özilnek és Laurent Koscielnynek még egy kis SMS-ezésre is volt ideje az elődöntőre készülve.

Immáron hivatalos: Németország nem Izland! Ha valakinek kétségei lettek volna a tény felől, most Mesut Özil tiszta vizet öntött a pohárba, és SMS-ben megírta klubtársának, Laurent Koscielnynek, a két ország nem ugyanaz.

Ha érdekel, mi a hatharom.com eddig parádézó szerkesztőségének tuti tippje a meccsre, kattints ide.

"A negyeddöntők után megírtam Koscielnynek, hogy mi nem vagyunk Izland. Ő pedig azt válaszolta, hatalmas mérkőzés lesz Marseille-ben számunkra és a közönség számára is. Nagyon várjuk" - nyilatkozta Özil, utalva arra, hogy az izlandiak elleni francia gála azért nem várható a német csapat ellen is.

A németek világbajnok játékosa egyébként hihetetlen szériát tudhat maga mögött, csütörtök este fog zsinórban 25. alkalommal pályára lépni kezdőként a Nationalelfben.

"Természetesen nagy a franciák előnye azzal, hogy hazai pályán játszhatnak, de így is képesek lehetünk nyerni. Hiszek a csapatban, mi vagyunk a világbajnokok, és bár fontos hiányzóink vannak, így is remek játékosok állnak rendelkezésre" - mondta a támadó.

A fogadóirodák szinte teljesen 50-50-re mondják a találkozót, a   -n csak egy hangyányival esélyesebbek a házigazdák, rájuk 1.80-ért fogadhatunk, míg a németekre 1.90-ért.

[1695477] 2016-07-07 21:00:00 Németország - Franciaországx;