Átigazolás

Ha Wenger nem téved, ezzel a tippel hatalmasat nyerhetünk

A francia mester szerint egyik nagyágyúja sem távozik télen, erre viszont igen jó az odds a chilei esetében.

Fotó: Archív

Ahogy közeledik a téli átigazolási szezon kezdete, úgy rágják egyre inkább körmeiket az Arsenal szurkolói. Mint ismert, nyáron lejár a két szupersztár, Alexis Sánhez és Mesut Özil szerződése, így a januári időszak az utolsó, amikor az Ágyúsok pénzzé tehetik legnagyobb értékeiket. A bukmékerek inkább a chilei játékos távozásában hisznek, ám Arséne Wenger, az Arsenal trénere kijelentette, ő úgy tudja, a játékosok maradnak.

Melyik csapat játékosai lesznek az Arsenal csillagjai február 2-án?
Alexis Sánchez Mesut Özil
Arsenal 2.00 Arsenal 1.25
Manchester City 2.40 Manchester United 4.50
Bayern München 4.00 Barcelona 5.00

Én nyárig mindenképpen Arsenal-játékosnak tekintem őket és ha rajtam múlik, nem is távoznak. Úgy vélem, végül igazam is lesz és nem hagynak el minket januárban. De harcolni fogok azért is, hogy Jack Wilshere maradjon nálunk, hiszen ő is egy igazi topjátékos.

Amíg ők ilyen sokat adnak a klubnak és bizonyítani akarnak, nem látom, hogy miért is távoznának, hacsak nem történik valami hihetetlen dolog" - nyilatkozta Wenger, aki saját jövőjével kapcsolatban csupán annyit mondott, hogy a döntés nem csak az ő kezében van.

Ha hinni lehet Wenger szavainak, a halványzöld iroda által kínált 2-szeres odds a chilei maradására, igencsak jó befektetésnek tűnik. A sztárcsapatok hagyományosan utálnak megválni értékeiktől télen, míg az Ágyúsok nem igazán engedhetik meg maguknak, hogy kockáztassák az idei szezonjukat és esetleg ismét lemaradjanak a Bajnokok Ligája-indulásról.

A bajnokságban két győzelmet abszolváló londoniaknak könnyű feladat következik szerdán, hiszen a Huddersfield ellen kinéz számukra egy sima győzelem. Hétvégén viszont a Manchester Unitedet fogadják Özilék, ami egy igazán nagy csörtét ígér.

   
Arsenal Döntetlen Huddersfield
1.18 6.50 12.00
[2522873] 2017-11-29 20:45:00 Arsenal - Huddersfieldx;