Átigazolás

Mi az esély a két Arsenal-csillag távozására?

Feszült nyár vár a londoni hívekre, Alexis és Özil ugyanis magasabb fizetés reményében távozhat. Íme az oddsok!

Már köröznek a keselyűk London felett, a riválisok várnak arra, hogy lecsaphassanak az Arsenal két klasszisára, Mesut Özilre és Alexis Sánchezre. Mint az köztudott, a két támadónak 18 hónap múlva lejár a szerződése, így könnyen elképzelhető, hogy nyáron pénzzé teszik őket. De mik is erre az esélyek, hogy látják a bukik?

Együtt búcsúzik a két támadó?

Arra kevés a sansz, hogy mind Sánchez, mind Özil távozik, de ekkor alighanem forradalom törne ki az Emiratesben és meglincselnék Wengert. Az odds arra, hogy a duó 2017 nyarán búcsúzik, 9.00.

A két klasszis esetében szinte ugyanakkora a szorzó a jövő évi búcsúra, Özilre 2.75-öt, Alexisra 3.00-t fizet az egyik brit buki.

Özil esetében sajnos nem fogadhatunk a következő csapatra, bár a világbajnok támadó esetében az Old Traffordot emlegették, mint lehetséges következő állomás.

A chilei gólvadásznál viszont a szorzók is illeszkednek ahhoz a pletykához, mely szerint városon belül marad Alexis, csak épp kékre cseréli a piros mezt. A Chelsea 5-szörös szorzója után a Manchester City következik 7-szeres oddsszal, míg a MU és a Juve 9-szeres oddson fogadható.

A brit iroda szóvivője egyébként elmondta, a fogadási volumenek alapján egyre valószínűbbnek gondolják, hogy legalább az egyik játékos tényleg távozik az Emiratesből. Izgalmas nyár következik Angliában, annyi szent!

209498