Magyar foci

Újra kettős rangadó az NB I-ben!

Tízezer néző és pokoli hangulat az elvárás az első vidéki kettős rangadón.

Október 21-én kettős rangadónak ad otthont a debreceni Nagyerdei Stadion, egymás után rendezik meg ugyanis a DVSC-Haladás és a DVTK-Honvéd bajnokikat. Mint ismert, a miskolci csapat ideiglenesen Debrecenben játssza hazai mérkőzéseit, a 13. fordulóban viszont a sorsolás szeszélye folytán mind a Diósgyőr, mind pedig a Loki otthon kell szerepeljen, ráadásul a két csapat szurkolótábora nem is ápol rossz viszonyt egymással, logikusnak tűnhet egy régi hagyomány felelevenítése.

Fotó: dvsc.hu

Vidéken ráadásul soha nem volt alkalom ilyen jeles futballünnepre, a fővárosban is 1987 óta nem volt bajnoki kettős rangadó, míg a kupában 1995 tavaszán, a Népstadionban csapott össze a Kispest az Újpesttel, a Ferencváros pedig a BVSC-vel.

Az ünnepi sajtótájékoztatón Dr. Róka Géza, a DVSC ügyvezetője elmondta, a jegyek és a bérletek mindkét mérkőzésre érvényesek lesznek, a biztosításért pedig egy rendezőcég lesz a felelős. Páll László, a stadion üzemeltetőjének ügyvezető igazgatója is reméli, hogy a szurkolók megtalálják a közös hangot, és úgy gondolja, mindenki jól szórakozik majd. Ahogy a két klub rendelkezésre bocsájtja a végleges székbeosztást, megkezdik a jegyek árusítását.

Miskolci oldalról Szabó Tamás ügyvezető háláját fejezte ki, amiért a debreceni kollégák lehetőséget biztosítottak arra, hogy egy különleges este jöhessen létre, ami vélhetően nagy élményt jelent majd mindenkinek, aki kilátogat.

Az érintettek kifejezték igényüket, hogy legalább tízezer néző és pokoli hangulat az elvárás október 21-ére a Nagyerdei Stadionba.

Forrás: dvsc.hu

Melyik csapat nyeri a bajnoki címet?
   
Videoton 1.70
Ferencváros 2.50
Debrecen 15.00
Honvéd 20.00
Vasas 20.00
2017-10-14;212
239099