NFL

Itt az ideje magunk ellen fogadni!

Kényelmes helyzetben van a longterm-tippünk, így köszönjük szépen, nem kérünk a további izgalmakból!

Közel egy hónapja ajánlottunk egy hosszútávú fogadást az NFL alapszakaszára, akkor a Detroit Lions csoportgyőzelmét favorizáltuk az NFC North-ban. Azóta négy mérkőzést játszottak, az Oroszlánok pedig hozták a kötelezőt, 9-4-gyel látszólag magabiztosan vezetik a kvartettet. Azonban most itt az ideje a menekülésnek!

A kérdéses fogadóiroda jelen pillanatban 1.70-es nyereményt fizetne ki a tippre, amely láttán mi javasoljuk a cashout gomb megnyomását.

És hogy miért? A sorsolás okán, valamint azért, mert a Green Bay Packers bekapcsolta a God Mode-ot.

A csapatok hátralévő sorsolása:
Detroit Lions (9-4) Minnesota Vikings (7-6) Green Bay Packers (7-6)
@New York Giants Indianapolis Colts @Chicago Bears
@Dallas Cowboys @Green Bay Packers Minnesota Vikings
Green Bay Packers Chicago Bears @Detroit Lions

A Sajtfejűek 7-6-os mérleggel követik a Detroitot és már csak három csoportmérkőzésük van. Mi ezeken a találkozókon egyaránt a Packers győzelmét favorizáljuk, ha pedig így alakul és az ihletett formában dobó Rodgersék nem hibáznak már az alapszakaszban, akkor szinte biztosan nyerik is a csoportot.

A Detroit kizárólag akkor tehetné tét nélkülivé az utolsó kört, ha nyerni tudnának előbb a New York Giants, majd a Dallas Cowboys vendégeként, de ennek nincsen komoly realitása. Habár papíron a Minnesota Vikings is kandidált a győzelemre, de Wisconsinban ez a Bradford-legénység nem fog tudni nyerni, ebben az esetben pedig már sehogyan sem előzhetik a riválisokat.

A 4.00-ös szorzó már csak azért is tetszetős, mert a matematikánk szerint a Green Bay győzelmeinek szorzata, plusz annak az esélye, hogy a Detroit kikap a következő két meccs egyikén, nem adná ki együtt ezt az oddsot.

hatharom.com
Green Bay Packers nyeri az NFC North csoportját
Odds: 4.00