Bajnokok Ligája

Csak egyszer kapitulálj, Neuer! Csak egyszer!

Jól fizet egy gólgazdag Bayern-siker a Philips Stadionban, pedig igencsak jó esély van erre a forgatókönyvre.

A D-csoport és a játéknap egyik legnagyobb rangadóján a Bayern München Eindhovenbe látogat, ahol Robbenéknek illene nyerniük, ha a csoportelsőségről álmodoznak. A müncheniek jó formában vannak ugyan, de Eindhovenben az Atlético Madrid is rendesen megizzadt.

Két héttel ezelőtt a felek már találkoztak egyszer, akkor a bajor gárda hazai pályán gond nélkül győzte le a PSV-t. Azóta a hollandok a kupában is elszenvedtek egy kínos kudarcot és bizony a bajnokságban is csak a harmadik helyen állnak. Mindazonáltal szeptember közepe óta nem játszottak olyan mérkőzést, ahol nem szereztek gólt.

[2363725] 2016-11-01 20:45:00 PSV Eindhoven - Bayern Münchenx

Hasonló a helyzet a bajoroknál, eltekintve attól, hogy ők éppen a PSV elleni sikerrel jöttek ki a hullámvölgyből. Az igazi csúcsfutball egyelőre hiányzik Carlo Ancelotti csapatánál, ám a pontok legalább jönnek. Ami az utolsó hét meccset illeti, hatszor nem tudta megőrizni Neuer a kapuját kapott gól nélkül, így talán hihetünk benne, hogy ha egy Augsburg vagy Köln be tudott találni a németeknek, akkor ez Luuk de Jongéknak is megy majd.

A PSV hazai pályán az Atlético ellen is jól játszott, ha nem hibáznak büntetőt, alighanem még a továbbjutásra is lenne halovány esélyük. Kétségtelenül támadó felállásban kezdenek majd Cocu tanítványai, vesztenivalójuk ugyanis nincs. Mi megszavazunk egy 3-1-es vagy 4-1-es Bayern-sikert, előbbiből úgyis kijutott néhány a bajoroknak mostanság.

hatharom.com-tipp: Vendég és mindkét csapat szerez gólt
TippmixPro @2.70
[2363725] 2016-11-01 20:45:00 PSV Eindhoven - Bayern Münchenx;