NFL

Ütős amerikai foci hármasfogat

Íme tippmestereink és szerkesztőink legjobb tippjei az NFL negyedik játékhetére.

Tampa Bay Buccaneers-Denver Broncos
Tipp: Broncos
Odds:
1.55 @ Tippmixpro

Trevor Siemian múlt héten a Bengals ellen már a hosszú passzokkal is nagyon jól tudott operálni, ami nagyban volt köszönhető a Cincy gyenge safety-jeinek. A Bucs safety párosa pedig fényévekkel gyengébb, mint a Bengals-é, így a Denvertől kifejezetten hatékony passzjátékot várok. Ezenkívül a védelmében is joggal bízhat a Broncos, hiszen DeMarcus Ware hiányában is komoly nyomást tudnak majd helyezni Winstonra, akinek így sokkal kevesebb ideje lesz megtalálni Mike Evans-t a pályán, mint idén eddig bármikor. A stabil futójáték ugyan segítségére lehet Winstonnak, mert a Broncos futás elleni védekezése egy fokkal sebezhetőbb, mint a passz elleni, de összességében nem gondoljuk, hogy a Bucs komolyan meg tudja nehezíteni a denveriek dolgát. A Broncos minden téren jobb csapat, ezért ezen a szorzón van érték a győzelmükben.

San Diego Chargers-New Orleans Saints
Tipp: 50.5 pont felett
Odds:
1.55 @ Tippmixpro

Nem túlzás azt állítani, hogy tragikus a New Orleans védelme. Matt Ryanék a hétfő esti rangadón bohócot csináltak az egész Saints defense-ből. Ha jól emlékszek, akkor a Falcons az első öt támadásának mindegyikéből TD-t szerzett. Most megint egy jól működő offense-t kellene megállítaniuk, Philip Riversék meccsenként átlagban 29 pontot szereztek, ami a harmadik legjobb a ligában. Szép kis adok-kapokra lehet számítani, hiszen a védelme a Chargersnek sem valami elit, a harmadik legtöbb yardot szedik be passzokból. Nem Drew Brees lesz az, akit megfékeznek...A Saints előző meccséhez hasonlóan, most ilyen 60-70 ponttal kell kalkulálni. 

Arizona Cardinals-Los Angeles Rams
Tipp: Cardinals -4.5
Odds:
1.50 @ Tippmixpro

Hullámvasúton érezhetik magukat a Cardinals-szurkolók. Vereség a New England és a Buffalo ellen, közben pedig 40-7 arányban lemészárolták a Tampa Bay-t. Most a Los Angeles ihatja meg a levét annak, hogy a Pintyek múlt héten kikaptak. Az nem is kérdés, hogy nincs egy kategóriában a két csapat. Az Arizona az 1-2-es kezdés ellenére a liga egyik legjobb gárdája. A Rams védelme nyelt már be 32 és 28 pontot, ráadásul messze nem liga elit csapatok ellen. Nem sok esélyt látok rá, hogy Carson Palmeréket sikerül megfogniuk. De ha mégis, akkor is kellene pontokat feltenniük a táblára, ami a Tampa ellen ment, de Arizonában kicsit jobb védelemmel néznek majd szembe. Könnyen belefuthat a Los Angeles ismét egy kiütéses vereségbe.

A hatharom.com  szelvénye a 4. játékhétre -     a szorzói alapján
Dátum Meccs Tipp Odds
Vasárnap, 22:05 Tampa Bay Buccaneers-Denver Broncos Broncos 1.55 @ TippmixPro
Vasárnap, 22:25 San Diego Chargers-New Orleans Saints 50,5 pont felett 1.55 @ TippmixPro
Vasárnap, 22:25 Arizona Cardinals-Los Angeles Rams Cardinals -4.5 1.50 @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 3.60