NFL

Még a meglepetéseken sem lepődtünk meg

  • varin

Szokatlanul kiszámítható és könnyen fogadható első hetet zárt az NFL. Bárcsak végig ilyen papírforma lenne a liga...

Lezárult az NFL első hete, ideje mérleget vonni az eddig látottakból. Ahogy az lenni szokott ebben a ligában, most is beesett pár meglepetés, ám a 15 meccsből mindössze csak öt esetben nyertek az esélytelenebbnek tartott csapatok, ráadásul közülük is több együttes sikerére számítani lehetett. Lássuk a számokat.

Cutlerék betlije nem volt meglepetés

A legnagyobb oddsot a New England Patriots szolgáltatta, amely meglepetésre nyerni tudott az idény egyik nagy favoritja, az Arizona Cardinals ellen. Vélhetően azonban sokan még Rob Gronkowski és Tom Brady nélkül is kettesre húzták a Cards-Pats meccset, hiszen ritka alkalom, hogy Bill Belichick csapatával az ember négyszeres pénzt nyerhet.

Kérdésed van egy mérkőzésről? Érdekelnek szakértőink gondolatai a ligával kapcsolatban vagy csak megosztanád véleményed az NFL-ről? Fórumunkban megteheted!

Szintén underdogként nyert a Denver Broncos, az Oakland Raiders, a Detroit Lions, a San Francisco 49ers és a Tampa Bay Bucaneers is, ám ezek közül talán csak az Aranyásók sikere volt olyan, amelyre a fogadók többsége kevésbé számított.

Arról egyelőre még nem érkeztek információk, hogy az irodákat hogyan érintette a kiszámítható hét, de nem lennénk meglepve, ha olyan bosszúsan és negatívan nyilatkoznának a bukik, ahogyan tették azt a tavalyi első hét után, ahol az első vasárnapon szintén tobzódtak a kiszámítható eredmények.

Ami a hatharom.com legénységét illeti, egyáltalán nem bánta meg az a fogadó, aki velünk tartott, hiszen nem csak a kedd hajnali csoportrangadóra szállítottunk győztes tippet, de a hétvégi NFL-kombink is szépen jött. Folytatás pénteken, egy pikáns kis Bills-Jets derbivel.

A második hét már meglévő oddsai
   
  1 2
Buffalo-New York Jets 1.80 1.80
New England-Miami 1.30 2.90
Houston-Kansas 1.70 1.95
New York Giants-New Orleans 1.40 2.50
Cleveland-Baltimore 3.05 1.30
Detroit-Tennessee 1.35 2.80
Arizona-Tampa Bay 1.30 2.90
Denver-Indianapolis 1.30 2.80
San Diego-Jacksonville 1.45 2.30
Oakland-Atlanta 1.40 2.55
Minnesota-Green Bay 1.95 1.70
A hazai csapatot írtuk előre minden esetben