Premier League

A Szarkák és a Fekete Macskák egymást sodorták bajba

Már csak kétszeres pénzt nyerhetünk, ha az ősi ellenségek kéz a kézben intenek búcsút a Premier League-től.

Döntetlenre végződött hétvégén a tavasz nagy rangadója, a Newcastle ugyanis nem bírt hazai pályán a Sunderlanddel. Az eredmény azért is lehet különösen fájdalmas mindkét csapatnak, hiszen a Norwich City bravúrgyőzelmet aratott Birminghamben, ezzel ellépve két ponttal a Fekete Macskáktól. Könnyen lehet, hogy Észak-Anglia két nagy múltú csapata kéz a kézben búcsúzik a Premier League-től?

A kiesőjelöltek sorsolása
  Norwich City Sunderland Newcastle United
Elmaradt mérkőzések - Everton Manchester City
32. Newcastle WBA @Norwich
33. @Crystal Palace Leicester @Southampton
34. Sunderland @Norwich Swansea
35. Watford Arsenal @Liverpool
36. @Arsenal @Stoke Crystal Palace
37. Manchester United Chelsea @Aston Villa
38. @Everton @Watford Tottenham

Habár korábban úgy fogalmaztunk, a Sunderland könnyedén megmenekülhet, hiszen mindössze három idegenbeli mérkőzésük van, most inkább már a Norwich City kezében van a döntés. Amennyiben a Kanárik behúzzák következő négy, könnyedén nyerhető meccsüket (vagy legalábbis a három hazait), nagyon nehéz lesz beérni őket, különösen mondjuk a Newcastle-nek ezzel a nehéz sorsolással. Nem is csoda, hogy a bukiknál már a Szarkák kiesése csak 1.40-es oddsot fizet.

Ha valaki bátrat akar húzni, akkor a Crystal Palace 13-szoros oddsa is rejthet magában értéket, hiszen megnézve a londoniak sorsolását (@Manchester United, @West Ham, Norwich, @Arsenal, Everton, @Newcastle United, Stoke City, @Southampton), sok pontot már nem szereznek idén és mi látunk rá esélyt, hogy a Norwich City és a Sunderland is befogja végül őket.

Mely csapatok búcsúznak a Premier League-től?
Papírforma tipp: Aston Villa & Newcastle & Sunderland: 2.00
A hatharom.com bátor tippje: Aston Villa & Newcastle & Crystal Palace: 26.00
2016-04-02;47
2016-04-03;47
184314