Sportfogadás

Rangadókból profitálnánk!

Íme tippmestereink és szerkesztőink legjobb tippjei az NFL tizenegyedik játékhetére.

Szeptember elején elkezdődött a rövidke, ám annál tartalmasabb NFL-szezon. Tippmestereink a Logibet-en folyamatosan publikálják legjobbnak vélt tippjeiket, de szeptember utolsó hetétől kezdve már a hatharom.com oldalán is összeállítják kombijukat.

Detroit Lions-Oakland Raiders
Tipp: Oakland +3,5
Odds:
1.50 @ Tippmixpro

Az Oakland idén meglepően jól összeállt, ami főképp a támadósornak köszönhető. A Derek Carr, Amari Cooper, M. Crabtree, L. Murray sor kiegészülve a remek O-Line-al kifejezetten jól teljesít minden játékelemben. A Lions védelme viszont brutálisan visszaesett. Azzal, hogy idénre gyakorlatilag megszűnt a pass rush, a secondary-t pedig nagyon kemény sérüléshullám tizedeli, átjáróház lett az egység. Az offense-ük pedig nincs olyan formában, hogy kihúzza őket a csávából. Stafford-ot nem tudja megvédeni az O-Line, a futójáték súlytalan, (amiben szintén komoly szerepet van a gyenge O-Line-nak) Calvin Johnson pedig szinte egész szezonban tudása alatt teljesít. Tény, hogy az Oakland védelme  sem a legacélosabb, ráadásul Aldon Smith kiesését is megérezhetik, de még így is tudnak annyi nyomást gyakorolni Stafford-ra, hogy a Lions támadásait megakasszák. Az ő támadósoruk viszont a fent említett okok miatt komoly ellenállásba nem fog ütközni, ezért azt gondolom, hogy a plusszos hendikep jó választás erre az összecsapásra.

Minnesota Vikings-Green Bay Packers
Tipp: 46,5 pont alatt
Odds:
1.60 @ Tippmixpro

A szezon elején sok szakíró várt nagy dobbantást a Minnesotától, de arra talán senki nem számított, hogy tíz fordulót követően 7-2-vel vezetni fogja a csoportot. Nagyszerűen kihasználták azt Mike Zimmerék, hogy a sorsolásuk nem olyan erős. Ez a mostani meccs az ősirivális Green Bay ellen pedig megmutatja, hogy mire is hivatott valójában a Vikings. Nem egy csúcsformában lévő Packerst kell legyőzniük, a vendégek három meccs óta nem tudtak nyerni, ami elképesztő visszaesés a 6-0-ás kezdés után. Szenvednek támadásban, Aaron Rodgers célpontok hiányában nem tud nagyot alkotni és a futójátékuk is sokat gyengült. A minnesotai védelem a középmezőny elejébe sorolható, a sajtfejűek elmúlt heti teljesítménye után meglepő lenne, ha George Edwards fiai sok pontot engednének. A labda másik oldalán egyszerű a recept hazai részről, tömni kell labdával Adrian Petersont, aki ismét fantasztikus formában játszik. A Green Bay ellen általában jól megy neki, most sem valószínű, hogy képesek lesznek megfogni. Nem csak előrehaladás, de Rodgers oldalvonalon kívül tartása miatt is kulcsfontosságú az ő játéka. A Minnesota játszhat az órával, a Green Bay pedig, ha nyer is, az egy gyötrelmes győzelemnek ígérkezik. Ami biztos, hogy nem ezen a meccsen fogunk nagy pontesőt látni, az időjárás sem fog kedvezni neki.

Arizona Cardinals-Cincinnati Bengals
Tipp: Cincinnati Bengals +7.5
Odds:  
1.55 @ Tippmixpro

A 8-1-gyel álló Cincinnati első vereségét hétfőn szenvedte el, amikor is a semmiből kikapott a tartalékos Houston Texans ellen. Minden együtt volt a Bengals ellen ezen a meccsen, Dalton gyengén dobott, a futójáték sem működött, egyedül a védelem tartotta magát stabilan. Nem hiszem, hogy még egyszer ilyen gyengén játszhat az AFC egyik nagy esélyese. A Cardsnak is rendkívül masszív idénye van, 7-2-vel állnak, az NFC Westet nehezen tudnák már elveszíteni. A védelmük ugyanakkor nem az igazi, ezt jelzi a 95 bekapott pont az utolsó négy meccsen. Márpedig ha a Browns jó volt 20 pontra és a Seahawks is eljutott 32 egységig, akkor a Bengals is elkaphatja a Pintyek D-jét. Szoros meccset várok, nem hiszem, hogy van hétnél több pont a két csapat között. Akár nyerhet is a Cincinnati.

A hatharom.com vasárnapi NFL-szelvénye -     a szorzói alapján
Dátum Meccs Tipp Odds
Vasárnap, 19:00 Detroit Lions-Oakland Raiders Oakland +3,5 1.50 @ TippmixPro
Vasárnap, 22:25 Minnesota Vikings-Green Bay Packers 46,5 pont alatt 1.60 @ TippmixPro
Hétfő, 02:30 Arizona Cardinals-Cincinnati Bengals Cincinnai +7,5 1.55 @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 3,72
További NFL-tippekért látogass el a LOGIBET.COM-ra!