NFL

Óriási csapás a Vikingeknek

  • varin

Úgy tűnik, a Minnesota súlyos sérülést szenvedett irányítója jövőre sem léphet pályára az NFL-ben.

A Minnesota Vikings tehetséges irányítója augusztus végén szenvedett súlyos sérülést az egyik edzésen. Akkor arról szóltak a hírek, hogy csak az idei szezon kihagyása biztos, ám a jelenlegi információk szerint 2018 márciusáig nem léphet majd pályára. A QB állapotáról egyébként ellentmondásos hírek jelentek meg, hiszen egyes információk szerint ennyire nem súlyos a helyzet, ám konkrétumot alig-alig olvashatunk a médiában.

De nem csak Bridgewater sorsa kérdéses, hanem az őt pótló Sam Bradfordé is, aki közel sem biztos, hogy marad a második szezonra is Minnesotában.

Tavaly a Vikings remekül kezdett Bradforddal is, első öt mérkőzésüket megnyerték és esélyesnek tartották őket akár a nagydöntőre is. Ám Bridgewater után sorra jöttek a további sérülések és a csapat végül 8-8-cal zárt, így lemaradt a playoffról. Bradford ugyan pontosan passzolt egész szezonban, ám nem tudta igazán nagy játékokkal segíteni csapatát.

Vajon kútba esik a csapat jövő évi szezonja is vagy Sam Bradford végre felnő a feladathoz és képes lesz igazán vezetni egy csapatot?