Logibet

Bumm! Óriásit szólt augusztus eleje, nagyon elkaptuk a bukikat

Címkék:

Aki velünk tartott hétvégén a 31. héten, azt most nagyon, de nagyon nem szeretik a bukmékerek! De azok is remekül jártak, akik csak az ingyenes tippeket fogadták meg.

Vissza a régi kerékvágásba - jelenthetjük ki büszkén a heti teljesítményt látva! Messze a legjobb hét napot zárta ugyanis két senior tippmesterünk, mr.blonde és Tomihmv a 31. héten, amelynek köszönhetően óriási profitra tehettek szert a Logibet játékosai is.

Már az első öt napon sem ment rosszul a "nagy öregeknek", de ekkor még csak kopogtattak a bukik ajtaján a pluszért, a hétvége azonban minden képzeletet felülmúlt. Legjobbjaink a két napon 13 tippből 11-et eltaláltak, ami önmagában közel 36 egység pluszt eredményezett, fantasztikussá téve az egész hetet. Ami a két tipster különcsatáját illeti, a héten Tomihmv nyert +25.71 egységgel, de talán mr.blonde sem fog a kardjába dőlni a maga +14.51 egységével, főleg mivel ő csupán egyetlen tippet nem talált el ezen a héten, így több, mint 50%-os ROI-val dolgozott.

Ha részese akarsz lenni seniorjaink szárnyalásának, IDE kattintva feliratkozhatsz rájuk a Logibet-en

Mint arról a hét első napján beszámoltunk, a junior szinten rendesen kicserélődött a kezdőcsapat, a korábbi Cipolla-varin duó helyett most már varin-Henrik_L-sportinsider-WBT négyes rohamozza a bukik kapuját. Tették ezt ráadásul igen sikeresen, hiszen mind a hét, mind pedig a hétvége pluszos lett junior szinten is. A négyesből ezúttal sportinsider és WBT teljesítettek a legjobban, előbbi +11.04 egységet, utóbbi +9.72 egységet tett fel a táblára, habár ezeknek jó része még rookie státuszban született.

De nem csak azok jártak jól, akik megtettek minden tippet is, hanem azok is, akik kizárólag az ingyenes tippekre fogadtak. Mint megírtuk, minden tippmester minden tizedik tippje ingyen elérhető a usereknek, ez pedig az előző héten +15.30 egység profitot hozott a játékosoknak!

Ami a rookie-kat illeti, az új nevek közül többen is parádésan debütáltak. Mint azt szintén jeleztük, egyedül bounty87 tudta megőrizni rookie tagságát augusztusra, többen az elegendő tippszám hiányában estek ki. A debütálók közül newlbot 2/2-es, habakukk 3/4-es hétvégével indította fizetett tippmesteri munkáját, de érdemes lesz majd figyelni Noemailre is, aki remek formában vág neki a rookie státusznak, hiszen utolsó tíz kézilabdatippjéből kilencet behúzott!

Ne felejtsétek el, a Logibet rendszerében minden tippmesterre külön, sőt külön sportágra is fel tudtok iratkozni!

Az előttünk álló héten folytatódhat a szárnyalás, hiszen indul a Premier League, dübörög a BL, lassan kezdődnek a major ligák előszezonjai is, szóval vége a holtidőszaknak. Profitra fel, soha rosszabb hetet magunknak!

Tippmestereink mérlege a 31. héten
Tippmester kategória Tippszám Profit ROI Átlagodds Találati arány
Senior 30 +40.22 25.78 1.85 70.00%
Junior 19 +4.46 4.90 1.90 57.89%
Rookie 99 -34.29 -6.97 1.89 54.55%
Tippárak a logibet.com-on
Tippmesterek csoportjai Ár/tipp feliratkozás nélkül Ár/tipp csoportos feliratkozással Kedvezmény
Rookie 3 kredit 2 kredit 33%
Junior 10 kredit 8 kredit 20%
Senior 15 kredit 13 kredit 13%
Master 20 kredit 18 kredit 10%

A Logibet fejlesztéseit folyamatosan végezzük, örömmel fogadjuk javaslataitokat az info@logibet.com-on.

Ez vár rád a logibet.com-on!

  • magyar és (hamarosan) nemzetközi tippmesterek -> nagyobb választék

  • angolul is elérhető -> nemzetközi platform

  • több szűrési lehetőség -> nagyobb szabadság a tippvásárlás során

  • többféle feliratkozási lehetőség -> még több kedvezmény