Tipp

Suárez eltiltott? Messi sérült? Sebaj, van Neymar!

Remek pénzt kereshetünk azzal, ha a brazil támadó ismét betalál a baszk csapat hálójába.

Luis Suárez eltiltás miatt biztosan nem játszhat az Athletic Bilbao elleni kupameccsen, míg Lionel Messi izomsérülés miatt el sem utazott Baszkföldre. Külföldi források szerint a Barcelona 4-2-3-1-es felállásban fog játszani, amelyben természetesen Neymar lesz az ék, őt kell majd kiszolgálják Iniestáék a középpályáról.

A brazil klasszis amúgy is jó formában van, utolsó két meccsén két gólt és három gólpasszt hozott össze, ráadásul amikor Messi vagy Suárez nem nem áll rendelkezésre, szinte mindig betalált Neymar. A bajnokságban például hat olyan találkozó volt, amikor vagy az argentin vagy az uruguayi hiányzott, Neymar ezeken a találkozókon nyolc gólt is szerzett.

Az MSN utolsó betűje az idei négy, Bilbao elleni találkozóból csak egyen lépett pályára, a hétvégi, kiütéses győzelem alkalmával gólt is szerzett. Ami az előző szezont illeti, akkor is örömmel futballozott Neymar a baszkok ellen, három meccsen négy gól.

Érdekesség egyébként az iroda által kínált 2.20-as magasabb, mint az egyik konkurencia 2.18-as opciója, pedig az U jelű irodánál szinte mindig jobb szorzót kapunk a gólszerző fogadásokra.

hatharom.com-tipp: Neymar gólt szerez
Odds: 2.20
Tét: 8/10
Eddig éri meg: 1.80
[2170472] 2016-01-20 21:00:00 Athletic Bilbao - Barcelonax;