Tipp

Ha nincs Beckham, jó a szamár is

  • varin

Odell Beckhamnek nem lesz sok keresnivalója a Carolina ellen, így másnak kell átvennie a stafétát.

Méltattuk már eleget itt az oldalon a Carolina Panthers védelmét és egész csapatát, nem szentelnék most újabb bekezdést annak, hogy megemeljem kalapom a Párducok előtt. 13 meccsen csupán 16 passzolt touchdownt kaptak, ami a mi szempontunkból egy érdekes statisztika lehet, hiszen most is kéne egy ilyen pontszerzés, ráadásul Rueben Randle-től, a New York Giants csupán második számú elkapójától.

A 16-os szám igen durva, holtversenyben az ötödik legkevesebb TD, de azért nem árt a számok mögé nézni. A Panthersnek több olyan ellenfele is volt, amely ellen nem lehetett számítani túl sok passzolt TD-re, viszont amikor elit QB-val találkoztak, akkor azért akadt problémájuk. Drew Brees 3, Andrew Luck 2, Aaron Rodgers 4 TD-ig jutott, márpedig a mostani Eli Manninget nyugodt szívvel nevezem elitnek. A 8. hét óta hat meccsen 17 TD-t passzolt, legutóbb a Miami ellen például alig volt még pontatlan passza is.

No, de akkor miért nem Odell Beckhamet, Manning kedvenc célpontját választottuk ki? Mert őt a liga legjobb cornerbackje Josh Norman fogja hatástalanítani, ahogy a 24-es megtette már Dez Bryanttel, DeAndre Hopkinsszal és Julio Jonesszal is. Egyértelműen jelenleg Norman az NFL legjobb védőjátékosa, az ellenfél irányítói nem is mernek felé dobni, így Beckhamnek különösen csendes mérkőzése lehet.

Választásunk a csapat második legtöbb TD-jével rendelkező Rueben Randle-re esett, aki utolsó öt meccsén három hatpontost is szerzett, és jó eséllyel őt fogja leginkább keresni Manning a meccsen. Bátor tipp, de logikus lehet, hogy Randle-t veszi majd elő a fiatalabbik Manning-fivér.

New York Giants-Carolina Panthers
hatharom.com-tipp: Rueben Randle (NYG) szerez touchdownt a mérkőzésen
Odds: 2.70
Eddig éri meg: 2.30
Tét: 5/10