Tipp

A Sunderland egyik utolsó esélyéből húznánk hasznot

  • Tomihmv

A Fekete Macskáknak muszáj legyőzniük a Bournemouth együttesét, de az újoncnak is nagyon kellenek a pontok.

Sunderland-Bournemouth
hatharom.com-tipp: A mérkőzés góljai 2,25 felett
1.88
Tipperősség: 5/10
Eddig éri meg: 1.75

A 19. Sunderland a 15. helyen tanyázó Bournemouth gárdáját látja vendégül szombaton a Premier League 23. fordulójában, avagy egy igazi kiesési rangadóra van kilátás a Stadium of Light-ban. Hiába helyezkedik hátrébb Sam Allardyce együttese a táblázaton, mint az újonc, a formák alapján a Fekete Macskáknak minden esélye megvan a győzelemre. Persze a délieknek sincs okuk a panaszra, hiszen két igen fontos mérkőzést nyertek meg az elmúlt hetekben.

Mindezek után bármilyen eredmény elképzelhető ezen a hatpontos mérkőzésén, vagyis kimenetelre nem, gólokra viszont annál inkább megéri fogadni. Merthogy mindkét fél védelme igen könnyen sebezhető, gyakorlatilag a Sunderland és a Bournemouth kapta a legtöbb gólt a Premier League idei kiírásában. Ugyanakkor a támadószekciókkal minden rendben, hiszen az alsóházi csapatokkal ellentétben közel annyi gólt szereztek, mint az élbolyhoz tartozó Manchester United.

Mindezek után, illetve annak fényében, hogy minden kulcsjátékos bevethető lesz mindkét oldalon, minden esély megvan arra, hogy a felek folytassák az utóbbi hetek termékeny sorozatát, és legalább három gólt hozzanak össze azon az összecsapáson, ahol mind a Sunderlandnek, mind a Bournemouthnak csak a győzelem az egyetlen elfogadható eredmény.

[1988936] 2016-01-23 16:00:00 Sunderland - Bournemouthx;