Twitter

Azarenka táncolt és énekelt a dugóban, Hazard hisz a fordításban

A hatharom.com-on keresztül követhetitek a legnépszerűbb sportolók, csapatok Twitter-oldalát. Körülnéztünk, hogy az elmúlt órákban ki és mit posztolt a közösségi oldalra.

A hatharom.com-on a magyar sportoldalak közül egyedüliként már jó ideje exkluzív Twitter-oldalt üzemeltetünk, ahol a sportvilág legfontosabb szereplőitől, csapatoktól, statisztikákról olvashattok színes bejegyzéseket a népszerű közösségi oldalról. Twitter-oldalunkon listázhatjátok a szereplőket sportágak, focisták, pilóták, teniszezők illetve egyéb szempontok szerint. A cikkek alatt közvetlenül a témához kapcsolódó Twitter-tartalmakat olvashattok, amelyek az adott sportághoz, személyhez, csapathoz fűződnek.

Az MKB-MVM Veszprém férfi kézilabdacsapat csatornáján Iváncsik Tamást köszöntik, aki csütörtökön ünnepli 31. születésnapját. Azt nem tudjuk, hogy a válogatottságot 2012-ben lemondó, a nemzeti csapatban több mint száz alkalommal pályára lépő jobbszélső a Paris Saint-Germaint kérte-e ajándékként, mindenesetre a sorsolás értelmében a bakonyiak április közepén a francia bajnokkal találkoznak a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. A nemzetközi megmérettetés előtt a hónap második hétvégéjén még a Magyar Kupa négyesdöntőjében van jelenése Totóéknak, a veszprémi klub szurkolói buszt indít a pécsi fináléra.

Ami a futballt illeti, a szerda esti Bajnokok Ligája-meccsekkel kapcsolatban kevés poszt érkezett. Amint arról a hatharom.com élő közvetítésén keresztül értesülhettetek, a Real Madrid magabiztos előnyt szerzett a Dortmund ellen, a Chelsea azonban kétgólos hátrányt szedett össze Párizsban a negyeddöntő visszavágójára. A londoni Kékek támadója, Eden Hazard a PSG-től elszenvedett 3-1-es vereség után azt írta: "nem jó eredmény született ma este, de a Stamford Bridge-n bármi előfordulhat, szükségünk van szurkolóink támogatására". A párharc első felvonásának végkimenetele kapcsán az angol drukkerek a két évvel ezelőtti, Napoli elleni csatát emlegetik. Az elitsorozat akkori kiírásának nyolcaddöntőjében a Chelsea 3-1-re kikapott Nápolyban, de a visszavágón hosszabbítás után kiharcolta a továbbjutást. Hogy a történelem ismétli-e önmagát, azt egy hét múlva megtudjuk.

Kedden már beszámoltunk arról, hogy mit posztolnak a teniszezők a Twitteren. Nos, legutóbb Viktorija Azarenka tájékoztatta követőit arról, hogy rehabilitációja keretében épp úszott egyet. A fehérorosz versenyző néhány órával korábban egy manapság divatos selfie-t is készített, méghozzá a volán mögött. "Mi mást lehet csinálni a dugóban? Miután táncoltam és énekeltem az autóban..." - fűzi a képhez kommentárként az aktuális világranglista negyedik helyén álló teniszezőnő. Stanislas Wawrinka posztjából megtudtuk, a svájci csütörtökön egy korai edzéssel indította a napot, ami után azt írta: "szükségem van egy kis kávéra...". A férfi világranglistát vezető Rafael Nadal szerda este nem felejtette el felköszönteni honfitársát, David Ferrert, aki harminckettedik életévét töltötte be. "Boldog születésnapot barátomnak és csapattársamnak, Ferrunak" - írta a spanyol.

A Forma-1-es pilóták közül - akiknek a közösségi felületen történő korábbi tevékenykedéséről már olvashattatok - Fernando Alonso jelentkezett be először Bahreinből, a következő futam helyszínéről. Az elmúlt hétvégén Malajziában köröztek a versenyautók, a Ferrari spanyol világbajnoka pedig negyedikként ért célba.