Twitter

Tippelt a pornós, Kaká romantikázik, Villa álmodozik

A közösségi oldalak is hemzsegnek a labdarúgó-világbajnokságot érintő bejegyzésektől. Nem csak a főszereplők nyomulnak.

Kakának ma semmi dolga nem akadtCsütörtökön, magyar idő szerint 22 órakor megkezdődik az év leginkább várt sporteseménye, a labdarúgó-világbajnokság. A házigazda Brazília Horvátországgal találkozik és a Twitter tanúsága szerint nem csak a futballisták, hanem megannyi sportoló kitüntetett figyelemmel követi a vb-t. A világ leggyorsabb sprintere, Usain Bolt például arra kérte követőit, hogy tippeljék meg a továbbjutókat, míg Steve Nash, a Los Angeles Lakers játékosa a nyitómeccs helyszínére, Sao Paulóba repült. Egy fotót posztolt a repülőből, állítása szerint a testvérével utazott a meccsre.

Az egyik legismertebb statisztikával foglalkozó oldal, az Opta a nyitómérkőzés kapcsán közölte, hogy Brazília korábban egyszer találkozott Horvátországgal. A 2006-os világbajnokságon Kaká góljával a dél-amerikai gárda győzött. Ha már Kaká... A Milan játékosa kimaradt Luiz Felipe Scolari keretéből,  de minden bizonnyal figyelemmel követi honfitársai első meccsét. A csütörtöki Instagram megosztásából mindez nem derül ki, a szerelmével látható. További friss hír róla, hogy minden bizonnyal Brazíliába szerződik.

A franciák pornósztárja, Virginie Caprice kétgólos brazil sikerre számítAz Opta azt is közölte, hogy a horvátok jelenlegi szövetségi kapitánya, Niko Kovac szerezte déli szomszédaink utolsó vb-gólját, 2006-ban Ausztrália ellen talált a hálóba; Brazília lőtte a legtöbb gólt (210) és nyerte a legtöbb meccset (67) a világbajnokságok történetében; Scolari együttese nem kapott ki az utolsó 36 hazai fellépésén, legutóbb 2002 augusztusában Paraguay verte. Franciaország egyik kedvenc pornósa, Virginie Caprice brazil szemüvegen keresztül nézi a nyitómérkőzést és a legfrissebb fotójának tanúsága szerint a házigazdák 2-0-s győzelmére számít a Sao Pauló-i találkozón. Tőle naponta számíthatunk újabb és újabb tippekre.

A spanyol válogatott csatára, David Villa egy 2010-es fotóval dobta fel a mai napot. Az Atlético Madriddal bajnoki címet szerzett veterán támadó a világbajnoki trófeával látható, pénteken Hollandia ellen teheti meg az első lépést a hispán válogatott az újabb vb-diadal felé.

David Villának van mire emlékeznie

Toni Kroos, a német válogatott játékosa alighanem a szobája ablakából fotózott. Jó reggelt kívánt a Twitteren és a Facebookon. A háromszoros világbajnok Nationalelf hétfőn Portugália ellen debütál a világbajnokságon. Toni Kroos ezt látja brazíliai szobájának ablakából

vb-2014
[1444382] 2014-06-12 22:00:00 Brazília - Horvátországx;