Twitter

Rosberg a konyhában, Nadal a pókerasztalon vitézkedett

  • hatharom.com

A hatharom.com-on keresztül követhetitek a legnépszerűbb sportolók, csapatok Twitter-oldalát. Körülnéztünk, hogy az elmúlt órákban mi történt a közösségi oldalon.

A hatharom.com-on a magyar sportoldalak közül egyedüliként exkluzív Twitter-oldalt üzemeltetünk, ahol a sportvilág legfontosabb szereplőitől, csapatoktól, statisztikákról olvashattok színes bejegyzéseket a népszerű közösségi oldalról. Twitter-oldalunkon listázhatjátok a szereplőket sportágak, focisták, pilóták, teniszezők illetve egyéb szempontok szerint. A cikkek alatt közvetlenül a témához kapcsolódó Twitter-tartalmakat olvashattok, amelyek az adott sportághoz, személyhez, csapathoz fűződnek.


FOCI

A spanyol David De Gea köszönetet mondott a Manchester United drukkereknek, akik a fiatal portást választották meg március hónap legjobb játékosának.

Csapattársa, az idén már 40 éves Ryan Giggs a régi szép időkön merengett, a walesi klasszis hivatalos Twitter-oldalán a Manchester United színeiben elért első komolyabb sikerről posztolt képet. A Vörös Ördögök 1992-ben a Ligakupa döntőjében Brian McClaier góljával 1-0-ra legyőzték a Nottingham Forrestet a Wembley-ben.

A Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján a Borussia Dortmund német válogatott támadója két gólt is szerzett a Real Madrid ellen, csapata ezzel együtt búcsúzni kényszerült az elitligától. Marco Reus pénteken a Panasonic reklámfotózásán alkotott maradandót.

 

TENISZ

Roger Federer felkészült a salakszezonra, a svájci szupersztár a vasárnap kezdődő monte-carlói tenisztornán ragad ütőt. A 17-szeres Grand Slam-győztes fenomén nem kímélte magát az edzéseken sem, amit a Twitterre feltöltött fotója is bizonyít!

Federer honfitársa, Stanilas Wawrinka eközben egy fotózáson vett részt, a világranglista 3. helyén álló "Waw" népszerűsége az Australian Open megnyerése óta folyamatosan nő.

A cseh Tomás Berdych eközben kínai szurkolóinak mondott köszönetet, az ázsiai országban 500 000 követője van a világklasszis teniszező mikroblogjának.

Természetesen Rafael Nadal is nagy erőkkel készül a monte-carlói 1000-es ATP tornára, de a salakkirály azért hobbijának, a pókernek is szentelt időt "Európa Las Vegasában". "Nagyszerű tapasztalat volt játszani a világ legjobb női játékosa ellen és nagyon örülök, hogy ilyet sokat tanultam" - írta Nadal, aki Vanessa Selbs ellen játszhatott. A monacói Salon Touzetban rendezett pénteki esti, alig fél órás párharc során a világelső teniszezőnek nem sok esélye volt. Érdekesség, hogy a 13-szoros major győztes spanyol teniszezőnek 15 hónapja külön póker-tanácsadója is van Alfonso Cardalda személyében.

A világranglista-második helyén álló Novak Djokovics eközben nosztalgiázott és egy gyerekkori fényképpel lepte meg népes rajongótáborát.


FORMA -1

 

A Forma-1-ben versenyző Nico Rosberg egy kis sütés-főzéssel lazított. "Kissé alternatív tevékenység a versenyautók vezetése mellett..Csodálatos házi készítésű, szupergészséges pizza!" - írja a Merdeces német pilótája, aki három futam után 61 pontjával vezeti a pilóták rangsorát az idei világbajnoki szezonban.


A nyáron a Williamshez igazoló Felipe Massa is aktív volt a héten a közösségi oldalon, Istangramjára egy olyan fényképet töltött fel, amin testvéreivel látható Párizsban! A brazil versenyző eddig két hetedik helyezést tud felmutatni a szezonban,