NB I

Kondás megbecsüli az egy pontot, Horváth a pici pluszt hiányolja

A címvédő Debrecen gól nélküli döntetlent ért el Kecskeméten a labdarúgó OTP Bank Liga 18. fordulójának szombati mérkőzésén.

Gólnélküli döntetlent játszott a DVSC-TEVA Kecskeméten, az idei első bajnoki találkozón. Kondás Elemér, a Loki vezetőedzője szerint az első félidőben jobban kellett volna sáfárkodni a helyzetekkel.

"Egy picit többet kellett volna tenni azért, hogy ezt a mérkőzést megnyerjük – mondta Kondás Elemér, a Loki hivatalos honlapjának. - Az első félidőben jobban kellett volna sáfárkodnunk a helyzeteinkkel, de nem mindig voltunk pontosan, és nem érkeztünk jól a kipattanókra. A második félidőben volt néhány lehetősége a hazai csapatnak, utána inkább mezőnyjáték folyt. A mérkőzés végén Szécsi Márknak és Sidibének is volt lehetősége, amiből gól lehetett volna. Koncentráltabban kellett volna futballoznunk, de minden pontot meg kell becsülni."
 
Horváth Ferenc, a Kecskemét vezetőedzője úgy véli, akkor lesz jó csapata, ha az ilyen mérkőzéseket be tudja húzni.

"Nagyon jó ellenféllel találkoztunk, hiszen mégiscsak a bajnokról beszélünk, keretét kiváló labdarúgók alkotják - vélte Horváth. - Azt gondolom, jó mérkőzést láthattunk. A második félidő alapján benne volt a játékunkban a győzelem, de ez majd akkor sikerül, ha meglesz az a pici plusz, ami most még hiányzott. Sokat tettünk a három pontért. Akkor leszünk jó csapat, ha az ilyen mérkőzéseket be tudjuk húzni."

OTP Bank Liga, 18. forduló:
Kecskeméti TE Phoenix Mecano - DVSC-TEVA 0-0
Kecskemét, 2000 néző, v.: Vad II.
sárga lap: Póti (32.), Patvaros (78.), illetve Simac (68.), Nagy (70.), Ramos (72.)
 
Kecskeméti TE Phoenix Mecano: Antal - Koszó, Póti, Vaskó, Forró - Vukasovic, Patvaros, Pekár (Diaz, 82.), Bertus (Savic, 74.) - Rajczi (Yannick, 65.), Burgos
 
DVSC-TEVA: Verpecz - Nagy, Simac, Mészáros, Korhut - Bódi, Ramos, Czvitkovics, Szakály (Ferenczi, 76.) - Rezes (Sidibe, 83.), Pölöskei (Szécsi, 65.)