NFL

Ez már bohózat - Favre megint visszatér?

  • VNA
Címkék:

Lassan tényleg nevetségessé válik Brett Favre, aki az NFL-hez közeli források szerint megint - immáron harmadszor is - a visszatérésen gondolkozik.

A tekintélyes ESPN információi szerint nem elképzelhetetlen, hogy korábbi kétszeri visszavonulása ellenére ismét NFL mérkőzésen lép majd pályára Brett Favre. A legendás irányítóhoz közel álló emberek ugyanis arról tudnak, hogy Favre-t érdekelheti egy esetleges ajánlat, amennyiben a Chicago Bears megkeresi őt. A Bears ugyanis kénytelen nélkülözni irányítóját, a hüvelykujját eltörő Jay Cutlert és továbbra is bizonytalan, hogy a 28 éves quarterback mikor térhet vissza a pályára.

Brett Favre ismét egy NFL csapattal kacérkodik
A most 42 esztendős Favre 1992 és 2007 között a Green Bay Packersnél játszott, ahonnan nem teljesen önszántából távozott (a most parádésan játszó Aaron Rodgersnek kellett a hely) és ezt követően a New York Jetsnél és a Minnesota Vikingsnél is játszott még kisebb-nagyobb megszakítások után. Favre különböző amerikai források beszámolói alapján az utóbbi hónapokban igyekezett magát megfelelő erőállapotba hozni, így akár az NFL szintjén is alkalmas lehet a játékra. A Chicago Bears képviselői egyelőre nem kívántak nyilatkozni Favre ügyében, az viszont árulkodó, hogy chicagói honlapok is nagy terjedelemben foglalkoznak a témával.