Felkészülés

Körülrajongják a Chelsea-sztárokat Malajziában

A Chelsea futballistáit hatalmas tömeg várta hétfői érkezésükkör Malajziában, július 27-ig tartó - szezon előtti - távolkeleti turnéjuk első állomásán. A kékek csütörtökön a maláj válogatottal mérkőznek meg, szombaton pedig a Thailand All Stars ellen bizonyíthatnak. Turnéjukat július 27-én zárják a Hong Kong-i Kitchee ellen.

Terry Ázsiában
Terry épphogy megérkezett Ázsiába, rögtön tollat kellett ragadnia

A Chelsea nagy erőkkel készül az új szezonra, két győzelmet már elkönyvelhetnek: otthonukban megverték a Portsmouth és a Wycombe Wanderers csapatát. Andre Villas-Boas, a csapat új menedzsere 26 játékost vitt magával Ázsiába, és azt várja tőlük, hogy bizonyítsák: mindegyikőjüknek ott a helye a keretben az augusztus 13-án kezdődő szezonban.

Didier Drogba érkezik

Didier Drogbát hősként üdvözölték...

Fernando Torres dedikál
.
..és Torresnek is jutott bőven aláírni való.

"15 napunk van Ázsiában, és úgy érzem, szükségem van erre a négy meccsre, hogy kiértékelhessem a játékosaimat" - nyilatkozta Villas-Boas.

A 33 éves Villas-Boas nagyon szimpatikusan már a klubhoz érkezésekor kijelentette, hogy esze ágában sincs radikális változtatásokba fogni, és dirigálni a klasszisoknak, sokkal inkább tőlük várja, hogy megmutassák az előre vezető utat.

A csapat ma este fog készülni a csütörtöki mérkőzésre a Shah Alam stadionban Kuala Lumpurban. Az Arsenal csapata egyébként múlt héten látogatott Ázsiába, ők 4-0-ra verték a maláj tizenegyet.