Tenisz

Paraguayba kalandozunk egy 5.75-ös kasszáért

  • Cesc18

Egy hazai párossal veretünk el két argentint, cserébe a tétünk közel hatszorosában reménykedve.

Szerdán beindulnak a főtáblás küzdelmek Miamiban, előtte azonban még teszünk egy kitérőt Dél-Amerikába, egészen pontosan Paraguayba, ahol egy páros mérkőzéssel duzzasztanánk fel a kasszánkat. 

Asuncion 14 éve adott legutóbb otthont Challenger-versenynek, szóval ez egy izgalmas hét a paraguayi teniszezők számára. Rögtön az első játéknapon láthattunk is egy vaskos meglepetést, a világranglistán ezren kívüli Hernando Jose Escurra Isnardi ugyanis 10.00 körüli szorzóval búcsúztatta a torna 4. kiemeltjét. 

Isnardi párosban is érdekelt lesz és ismét Oliviérivel néz majd farkasszemet. Előbbi mellett egy fiatal paraguayi, Thiago Drozdowski lesz még ott, utóbbi a viszonylag jól ismert Collarinivel állt össze. 

Collarini nem rossz párosban, de Oliviérivel ez lesz az első közös tornájuk és mivel egyéniben már mindketten búcsúztak, nagy kérdés a motiváció, hiszen alapvetően egyikük sem koncentrál a páros karrierjükre. 

A másik oldalon a motiváció nem is lehet kérdés, a paraguayi teniszezők hazai pályán mindent megtesznek a győzelemért.

Bár Isnardi és Drozdowski sem sokat játszott eddig együtt, de például tavaly a Davis Kupában már nyertek meccset, szóval nem egy teljesen összeszokatlan páros. 

Nem egyszerűek a körülmények Paraguayban, ugyanis a hét elején 38-39 fokos hőségben kell helytállniuk a játékosoknak, ami szintén inkább a hazaiak malmára hajthatja a vizet. 

Mindent összegezve, találunk olyan pontokat, amik a két paraguayi mellett szólnak, így 5.75-ért megrizikózható a győzelmük egy olyan páros ellen, akik nem játszottak még együtt és egyikük párosban kifejezetten gyenge. 

{"headTitle":"Drozdowski/Isnardi - Collarini/Olivieri","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-20 23:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Drozdowski/Isnardi nyer","odds":"5.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

  • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
     
  • Magyar bankkártyás be- és kifizetések 🪪
     
  • Felhasználóbarát mobilapplikáció 📲
     
  • Élő stream közvetítések 📺
     
  • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
     
  • Lépj fel a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken<keresztül. 👇
     
TIPPMIXPRO REGISZTRÁCIÓ