Nemzetközi foci

Busás haszonnal kecsegtet ez az angolos UEFA-kombi

Szép kis summát hozna, ha mindhárom nemzetközi kupafoci sorozatot a favorit húzná be.

Még csak pár órája tart a nemzetközi szünet, de a klubfoci szerelmesei vélhetőleg már most számolják vissza a napokat a legjobb sorozatok folytatásig. Pláne, hogy ezúttal zömével felkészülési meccseket játszanak a címeres mezes csapatok. A pár hetes kihagyást követően viszont beindul a szezonhajrá, tétmeccs hegyek érkeznek, a nemzetközi kupák egyenes kieséses szakaszaiban pedig már az elődöntőbe jutásért játszanak a csapatok.

A Bajnokok Ligája esélyeivel már több anyagban is foglalkoztunk, most viszont azt vizsgáltuk meg, hogy mi lenne, ha mindhárom UEFA-sorozatot a favorit nyerné meg. A favoritot a bukik szempontjából értjük, a Tippmixprónál pedig azt tapasztaltuk, hogy a BL/EL/EKL-ben is Premier League-csapatra adják a legkisebb szorzót. Érdekesség, hogy tavaly például, mint emlékezetes, mindhárom rangos sorozatban volt olasz döntős, de végül egyik kupát sem emelhette magasba Serie A-csapat. Ha idén ezt a bravúrt meglépik a világ legerősebb bajnokságának együttesei, tehát

ha a Man City/Liverpool/Aston Villa trió bejut a BL-, EL-, EKL- döntőbe, sőt a trófeát is magasba emeli, akkor közel 14-szeres pénzt vághatnánk zsebre!

A végső győzelemre a legnagyobb esélye a három gigász közül Szoboszlai Dominik csapának van (1.91). A Vörösökre az Atalanta vár a legjobb nyolc között, a nagy ellenfelük pedig az a Leverkusen lehet, amely immár 38 tétmeccse veretlen, tehát a kettes alatti odds azért némileg túlzásnak tűnhet.
 

Te mennyit raknál az alábbi kombira?
 

{"headTitle":"Nemzetközi kupa outright-kombi 2023/24","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"Odds összesen: 13.76","events":[{"eventTitle":"BL - ki nyeri? Manchester City","odds":"2.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"EL - ki nyeri? Liverpool","odds":"1.91","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"EKL - ki nyeri? Aston Villa","odds":"2.62","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

  • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
     
  • Magyar bankkártyás be- és kifizetések 🪪
     
  • Felhasználóbarát mobilapplikáció 📲
     
  • Élő stream közvetítések 📺
     
  • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
     
  • Lépj fel a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken<keresztül. 👇
     
TIPPMIXPRO REGISZTRÁCIÓ