Angol foci

Két trófeáért küzdhetnek még Szoboszlaiék - ilyenek az esélyeik

  • Cipolla

Vasárnap kiesett az FA Kupából a Liverpool, így a bajnokság és az Európa Liga maradt már csak a szezonhajrára.

Nem lesz történelmi idény Liverpoolban, a Manchester United ugyanis kiejtette a Vörösöket az FA Kupa negyeddöntőjében. A hosszabbításba torkolló párharcban mindkét csapatnak volt esélye még a rendes játékidőben lezárni a párharcot, végül a hosszabbításban hiába vezetett a Liverpool, végül az Old Trafford hazai közönsége ünnepelhetett.

Az Angol Ligakupa-győzelem után, tehát már "csak" a bajnoki cím és az Európa Liga maradt feladat Szoboszlaiék előtt. Mindkét fronton igen izgalmas szezonzárás várhat a klubra, hiszen a bajnokságban pontegyenlőséggel második az Arsenal mögött a Liverpool, de még 9 meccs hátravan. A Manchester City egy ponttal üldözi a két éllovast, a fogadóirodáknál pedig továbbra is Haalandék a legnagyobb esélyesek a bajnoki címre.

A Liverpool a City mögött a második helyen áll a szorzókat illetően, tehát a jelenlegi álláshoz képest pont fordítva látják az esélyeket a bukmékerek a dobogósok harcában. 

{"headTitle":"Premier League végső győztes","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-30 13:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Manchester City","odds":"2.09","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Liverpool","odds":"2.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Arsenal","odds":"3.45","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

A második számú európai kupasorozatban, az EL-ben viszont egyértelműen a Liverpool a fő esélyes a szorzókat átnézve. Ehhez nagyban hozzájárult, hogy a könnyebb ágra kerültek a Vörösök, a negyeddöntőben az Atalanta ugyan kemény diónak ígérkezik, de az elődöntőben óriási favoritként futhatna ki a pályára akár a Marseille, akár a Benfica ellen az angol gárda.

A másik ágon viszont az idén még mindig veretlen Leverkusen a West Hammel mérkőzik, mellette pedig a Milan és a Roma is összecsap. Izgalmas párharcokra van kilátás az alsó ágon is.

A Tippmixprónál a kétszeres szorzót sem éri már el Kloppék győzelme, még úgy sem, hogy ha a döntőbe jutnának, akkor garanatált, hogy kemény ellenféllel kellene megmérkőzni a fináléban.

{"headTitle":"Európa Liga végső győztes","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-11 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Liverpool","odds":"1.91","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Leverkusen","odds":"4.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Milan","odds":"8.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Roma","odds":"13.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Ha mind a két trófea a Liverpoolhoz kerülne Jürgen Klopp utolsó évében, a fogadók 5.63-as szorzót fognának. Az már biztos, hogy trófeával fogja zárni a szezont a Liverpool, a legnagyobb öröm alighanem a bajnoki cím lenne a szurkolóknak és a menedzsernek egyaránt.

{"headTitle":"Liverpool 2023/24","headSubTitle":"","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Liverpool megnyeri a Premier League-et és az Európa Ligát","odds":"5.63","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
TIPPMIXPRO REGISZTRÁCIÓ