Bajnokok Ligája

Az utóbbi öt ilyen szezonban jött volna ez a négyszerezős BL-fogadás

  • gb1

Lehet, hogy csak furcsa egybeesés, de ez a széria mégis 2017 óta tart, vajon mi lesz idén?

Mint arról korábban is beszámoltunk, lezajlott a Bajnokok Ligája 2023/24-es idényének negyeddöntős sorsolása, pontosabban immár a teljes ágrajz kirajzolódott. Az egyik legérdekesebb párharc a döntőnek is beillő Man City-Real Madrid lett, ám a bukik szerint továbbra is Pep Guardiola címvédő együttese a favorit a kupa elhódítására. Ehhez a 14-szeres Blancóknak is lesz pár szava, az elődöntőben pedig az Arsenal-Bayern München győztesével találkozik majd az imént említett páros győztese. 

Érdekesség, hogy a    outright piacain nem csak a végső győztesre fogadhatunk, hanem arra is, hogy melyik csapatok jutnak majd be a döntőbe. Annyira talán nem meglepő, hogy a listán a top 4-be a Haalandék mellé három "könnyebbik" ágról érkező együttes férkőzött be, mi viszont egy furcsa statisztika miatt (is) az Ágyúsokkal szemezgetünk. 

Az Arsenal ugyebár a Porto együttesét búcsúztatta drámai körülmények között, tizenegyespárbajban, az észak-portugál sztáregyüttes kiejtése pedig remek előjel lehet a továbbiakhoz.

A Portót búcsúztató utóbbi öt csapat ugyanis egyaránt eljutott a BL-fináléig az aktuális szezonban - a Juventus 2017-ben, a Liverpool 2018-ban és 2019-ben, a Chelsea 2021-ben és az Inter 2023-ban.

A bökkenő csak az, hogy az a Bayern jön a nyolc között, amellyel eddig négyszer találkozott az egyenes kieséses szakaszban a londoni együttes és mind a négyszer kizúgott ellene. Az utóbbi három meccsüket egyaránt 5-1-re nyerte a müncheni gigász, bár kétségtelen, hogy minőségben jelenleg sokkal közelebb vannak, mint a korábbi években.

>>>Regisztrálok a Tippmixpro-ra ezen a biztonságos linken keresztül <<<

Az Ágyúsok döntőbe vezető útja tehát aligha van kikövezve, de az sem vita tárgya, hogy formájuk alapján bárkivel felveszik most a versenyt. Éppen ezért lehet némi potenciál ebben a közel négyszeres megtérüléssel kecsegtető fogadásban, hiszen a bukik továbbra sem számolnak azzal, hogy 2006 után ismét az Arsenal lesz a finálé egyik résztvevője.

{"headTitle":"Bajnokok Ligája 2023/24 - Top 2","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Arsenal","odds":"3.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}