Bajnokok Ligája

Ez az Arsenal BL-odds téged is meglephet🤯

14 éves böjt után jutott újra a negyeddöntőbe a londoni együttes, a bukik pedig az egyik favorittá léptették elő.

Kedden a Barcelona 3-1-re győzte a Napolit és jutott a legjobb nyolc közé, míg az Arsenal csak büntetőpárbajban tudta bebiztosítani negyeddöntős helyét. Az Ágyúsok 1-0-ra kikaptak Portugáliában a Porto elleni odavágón, majd Londonban Leandro Trossard góljával ugyanilyen arányban nyertek, de nem tudták dűlőre vinni a párharcot, így jöhettek a 11-esek. A büntetőpárbajban pedig a barcelonai születésű, Brentfordtól hozott David Raya kapus vált hőssé, aki két lövést is hárítani tudott.

Ha nehezen is tehát, de ebben a párharcban is érvényesült a papírforma, az Arsenal pedig 14 év után jutott újra a legjobb nyolc közé!

Bárki is lesz az Ágyúsok következő ellenfele, felkötheti a gatyáját, hiszen nagy szezont fut az Arteta-csapat, amely a nemzetközi szünetre a Premier League első helyén vonulhatott. Érdekesség, hogy a BL-ben hazai környezetben mindössze 1.55-ös xG-t jegyeztek a londoniak ellenfelei, ez a kiírásban a legalacsonyabb minden csapatot figyelembe véve.

Vélhetően a  -nál ezeket a faktorokat is figyelembe vették, amikor frissítették a végső győzelmi esélyeket. Ebben a viszonylatban továbbra is a címvédő Man City a favorit, a második helyre viszont Sakáék jöttek fel, megelőzve többek között a 14-szeres BL-győztes Real Madridot. Ez már csak azért is érdekes, mert 

az Arsenal még soha nem nyerte meg a Bajnokok Ligáját és döntőbe is csak egyszer jutott, még 2006-ban, amikor a Barca ellen maradt alul.

Persze az 5.50-szeres jelenlegi odds mutatja, hogy a bukmékerek is óvatosak, de a listán elfoglalt második hely mindenképp mutatja, hogy számolnak a csapattal. További érdekességként jegyezzük meg, hogy a Portót búcsúztató utóbbi öt csapat egyaránt eljutott a fináléig abban a szezonban - a Juventus 2017-ben, a Liverpool 2018-ban és 2019-ben, a Chelsea 2021-ben és az Inter tavaly.

{"headTitle":"Bajnokok Ligája 2023/24 - Outrightok - Ki nyeri?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-13 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Manchester City","odds":"2.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Arsenal","odds":"5.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Real Madrid","odds":"6.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Bayern München","odds":"7.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"PSG","odds":"13.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Barcelona","odds":"15.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

  • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
     
  • Magyar bankkártyás be- és kifizetések 🪪
     
  • Felhasználóbarát mobilapplikáció 📲
     
  • Élő stream közvetítések 📺
     
  • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
     
  • Lépj fel a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken<keresztül. 👇
     
TIPPMIXPRO REGISZTRÁCIÓ