Bajnokok Ligája

Jó okunk van Haaland és De Bruyne ellen fogadni!

Egy eldőlt párharc második meccsén nem biztos, hogy az ellenfél kiütése lesz fókuszban.

Ha van két játékos, akik közül az egyik az utolsó két meccsén 6 gólt szerzett, a másik pedig 4 asszisztot adott, nem tűnik igazán bölcs döntésnek ellenük fogadni. Kivéve, ha várhatóan nem lesznek olyan sokat a pályán, amely faktor viszont biztosan nincs beleépítve az oddsokba.

>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<

Lefutott párharcról beszélünk ugyanis, a dániai 3-1-es siker után nincs nagyon miért repesztenie a Citynek. Így tulajdonképpen mindkét oldalon fontosabb a hétvégi bajnoki, hiszen a Köbenhavn tapadna az éllovas Midtjyllandra, míg a Manchester Cityre egy nem túl kényelmes liverpooli kirándulás vár.

Bár Haaland és De Bruyne valószínűleg kezdenek majd, ne csodálkozzunk, ha az 55-60. perc körül lehozza őket Guaridola.

Így mi érdemesnek tartjuk mindkettejük ellen fogadni, Haalandtól maximum 1, De Bruynétől pedig 0 kaput eltaláló lövést sejtve. Ezek a tippek egyébként a Manchester United ellen zöldültek volna, amikor is Phil Foden és Rodri parádés játékától volt hangos a sportsajtó.

Az angol válogatott szélső a United ellen 9-szer tüzelt, ebből 4 kaput talált, míg Dániában 5 kísérletből 3-szor célzott pontosan. Nem tűnik rossznak így ez a 2.26-os szorzó arra, hogy ezúttal is legalább 2-szer jól céloz.

{"headTitle":"Manchester City-Köbenhavn","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-06 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Erling Haaland 1.5 kaput eltaláló lövés alatt","odds":"2.2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Kevin de Bruyne 0.5 kaput eltaláló lövés alatt","odds":"2.7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Phil Foden 1.5 kaput eltaláló lövés felett","odds":"2.26","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4384191] 2024-03-06 21:00:00 Manchester City - FC Koppenhágax;