Premier League

Erre fogadunk az Arsenal-Liverpool szuperrangadón

Ha nyernek Londonban Szoboszlaiék, az Arsenal kiszállhat a Premier League aranyért folyó harcból.

A vasárnap délután a Premier League 23. fordulójának rangadóját rendezik, ami az Arsenal számára kulcsfontosságú, miután jelenleg ötpontos lemaradásban van a listavezető Liverpoollal szemben. Mindez azt jelenti, hogy az Ágyúsok egy győzelemmel visszajöhetnek a bajnoki aranyért folyó harcba, de ha a Liverpool nyer, nyolc egység lesz a felek közti különbség.

Csapathírek

Kiszenvedte az Arsenal a Nottingham elleni győzelmet a hétközi fordulóban, így a rövid pauzából két győzelemmel tért vissza Mikael Arteta együttese. Kellett is a siker, hiszen a karácsonyi időszak nagyon rosszul sikerült, decemberben három bajnoki vereségbe futott bele a gárda. A probléma a kevés rúgott gól, elsősorban a mélyen védekező csapatok ellen. Ez akkor is igaz, ha egy hete a Palace-nak egy ötöst rúgtak a londoni rangadón.

A Liverpool oldalán minden kirakós egyelőre jó helyen van. Jürgen Klopp a nyáron elhagyja a Vörösöket, de a csapatot ez egy cseppet sem fogta meg, sőt alighanem a tervezett szcenárió egy bajnoki arannyal való búcsúzás lenne. A Vörösök bejutottak a Ligakupa döntőjébe, emellett az FA Kupában is szépen menetelnek, ahol a harmadik körben épp az Arsenalt ütötték ki az Emiratesben.

A legutóbbi közös bajnokira sem kell túl messzire visszamennünk, december közepén ugyanis az Anfield Roadon lett 1-1-es döntetlen a vége. A bajnokin inkább a Liverpool akarata érvényesült, míg a kupameccs első félidejében az Arsenal kihagyta a helyzeteit, amit a Vörösök a másodikban megbüntettek.

Hiányzókat tekintve mindkét gárda egész jól áll. A hazaiaknál Partley hiánya lehet még fájó, míg a vendégeknél Szalah és Tsimikas mellett csak az egész idényre kidőlt játékosok szerepelnek. 

Mire érdemes fogadni?

Komoly veszítenivalója az Arsenalnak lehet, ami egy olyan meccsképet feltételezhet, mint amilyen a legutóbbi FA Kupa meccs volt. Az Arsenal amíg nem vezet, addig mindenképp irányítani kell, hatványozottan igaz lehet ez a második félidőre. A Liverpool jelenleg brutálisan egyben van, gyakorlatilag Szalah hiányát gond nélkül tudta eddig átvészelni, a Nunez - Diogo Jota - Díaz tengely nagyon összeállt, így aligha kell félteni a vendégeket. Szerencsére Szoboszlai Dominik is remek formában tért vissza, a középpályán rendkívül hasznos a magyar válogatott játékos. 

Úgy véljük, hogy ekkora önbizalommal a háta mögött nem fog a Liverpool kikapni, az X2-re pedig már elég jól fizetnek a fogadóirodák. Egy bátrabb tippnek pedig az ígérkezik, hogy mindez gólváltással fog megtörténni, utóbbira már két és félszeres pénz körül kapnánk.


✅ Tipp #1: Liverpool vagy döntetlen @1.69

✅ Tipp #1: Mindkét csapat szerez gólt és Liverpool vagy döntetlen @2.52

Fogadási határidő: február 4. 17:30

 

[4193752] 2024-02-04 17:30:00 Arsenal - Liverpoolx;