La Liga

Ezt a tippet néztük ki az Alavés-Barcelonára

Sok hiányzója lesz megint a Barcának, amely csapat győzelmében a sportfogadók egyáltalán nem hisznek.

Alavés - Barcelona 

A múlt hétvégi - katalán szempontból tragikusnak bizonyuló -  Villarreal elleni zakó után Xaxi Hernández bejelentette, hogy az idény végén feláll a Barca kispadjáról. A spanyol sajtóhírek arról szóltak, hogy a héten a játékosok egyesével adták át egymásnak a kilincset Xavi irodájának ajtaján, és igyekeztek meggyőzni a trénert, hogy gondolja meg magát. Így tett az elnök Joan Laporta is, ám Xavi úgy tűnik hajthatatlan és menni fog. 

A jelek szerint tehát az edző döntése negatívan érintette a keretet, így nagy kérdés, hogy milyen választ ad a kialakult helyzetre a csapat. A morál biztosan nincs magasan, márpedig lagymatagul nem lehet meccset nyerni az Alavés otthonában, ráadásul az újabb pontvesztés tovább taszíthatná a lejtőn a Barcát. Csakhogy Ter Stegen, Gavi, Alonso, Martínez, Rapinha, Balde és Joáo Félix sem bevethető, így Lewandowski mellett a két tini, Yamal és Roque lehet kezdő a támadósorban. 

[4205568] 2024-02-03 18:30:00 Alaves - Barcelonax

Az Alavés egyébként nagy szériában van, az elmúlt 4 fordulóban 10 pontot szerzett, vagyis önbizalommal telve ugorhat majd neki a Barcelona torkának. 

 

A fogadók nem bíznak a Barcában, hiszen a kezdeti 1.60-as szorzót cikkünk írásának pillanatában már 1.90 odds fölé verték a tétjeikkel. 

 

Valahol érthető ez a fogadói magatartás, ugyanakkor ez már elgondolkodtató is lehet egy vendégre. Mi azonban inkább kihagyjuk ezt a típusú fogadást és inkább egy gól-gól tippel próbálnánk meg. A Barca védelme mindössze két bajnokit tudott lehozni kapott gól nélkül idegenben, az Alavés pedig most jó formában van, így beveheti a vendégek kapuját, ugyanakkor pedig egy katalán gól mindig minden meccsben reális opció. 


✅ Tipp #1: Mindkét csapat szerez gólt @1.77 

Fogadási határidő: február 4. 18:30

[4205568] 2024-02-03 18:30:00 Alaves - Barcelonax;