La Liga

Ezt a tippet néztük ki a Betis-Barcára

Újabb rangadó vár a szenvedő Barcára, ezúttal Sevillába látogatnak a katalánok.

Vasárnap kora este a Real Betis otthonába látogat a Barcelona, a fogadóirodák szerint pedig vendégsiker születhet a találkozón, hiszen 1.90 körül mérik a V-t, miközben a Betis sikere 4.00 felett fizet. A két csapat utolsó 3 egymás elleni találkozója egyaránt Barcelona-győzelemmel záródott, a Betis pedig hazai pályán 2011 (!) óta nem tudta legyőzni a katalán sztárcsapatot. 

Csapathírek 

Ami a hiányzókat illeti, mindkét szakvezető vakarhatja a fejét. Manuel Pellegrininek 

Marc Batra, Claudio Bravo, Guido Rodriguez, Aitor Ruibal, Ayoze Pérez, Chadi Riad, Youssouf Sabaly és Adbe Ezzalzouli szoglálatairól is le kell mondania sérülés vagy hiányzás miatt. 

Xavi sincs egyszerű helyzetben, hiszen a katalán keretből Ter Stegen, Gavi, Marcos Alonso, Inigo Martinez, Rapinha és Cancelo bajlódik sérüléssel.  

[4205549] 2024-01-21 18:30:00 Real Betis - Barcelonax

Mire érdemes fogadni? 

A helyzet az, hogy igazából egyik csapat sincs jó passzban és mindkét oldalon döcög a gépezet idén. A Betis csak a 9. helyen tanyázik a tabellán, köszönhetően, hogy minden második meccsét döntetlenre tudta csak hozni, a Barca pedig címvédőként a negyedik és szinte behozhatatlan a hátránya a Real-Girona párossal szemben. 

Hatpontos találkozónak is írhatjuk emiatt ezt a 90 percet, ahol nem biztos, hogy a látványos játék fog dominálni, nagyobb esélyt látunk egy küzdős, feszültséggel teli összecsapásra. 

Bár a Betis idén meglehetősen sportszerűen játszik magához képest - 20 forduló alatt 44 sárga és 2 piros - mi ezen a meccsen a zöld-fehérek lapjaira megyünk rá. A meccset Jesus Gil Manzano vezeti majd, akinek 4.5 sárga/meccs azt átlaga, ami ugyan spanyol ligában nem kiemelkedő, de ő az a spori, aki nem szívbajos, ha lapokat kell osztogatni. 


✅ Tipp #1: Betis büntetőlapok 2.5 felett @1.82

Fogadási határidő: január 21. 18:30

 

[4205549] 2024-01-21 18:30:00 Real Betis - Barcelonax;