La Liga

Ezzel a tippel dupláznánk a Girona - Atléticón

A Girona rúgta eddig a legtöbb gólt, de Simeone Atlético Madridjának védelmét feltörni mindig nehéz.

Szerdán egy igazi rangadóval záródik a La Liga játéknapja, hiszen este fél 10-kor a második helyen tanyázó Girona a harmadik Atlético Madrid ellen lép pályára. A fogadóirodák szerint gyakorlatilag teljesen háromesélyes a mérkőzés, és valóban szinte lehetetlen megjósolni, melyik csapat hagyja el győztesen a pályát. 

A tavalyi évet a Girona zárta jobb formában, a katalán kiscsapat abszolút a szezon meglepetése, az pedig, hogy bátor támadófocival tartja magát a dobogón, külön piros pont. Az Atléticónak nem sikerült túl jól a december, emiatt lemaradt az élen álló duótól, de itt most egy olyan lehetőség van Simeonék előtt, amivel újra beszállhatnak az aranyért zajló versenyfutásba. 

A Girona meccsein esik idén a legtöbb találat és az Atlético is jóval gólerősebb meccseket játszik idén, mint a korábbi években. Emiatt is fordulhatott elő, hogy ilyen magas alatt/felett határt húztak meg a bukik a gólok számára, viszont mi ezt inkább kontráznánk.

Ez egy hatpontos rangadó, az ilyen meccsekben pedig Simeone és csapata nagyon komoly rutinnal rendelkezik, így pontosan tudni fogják, hogyan kell elrontani a hazaiak játékát. Mi egy kombinált tippet raktunk össze erre a találkozó egy duplázós szorzóért, amelynek értelmében nem lesz 4 gól a meccsen, viszont látunk legalább 5 sárgát. 


✅ Tipp #1: Gólok száma 3.5 alatt + sárga lapok száma 4.5 felett@2.03

Fogadási határidő: január 03. 21:30