La Liga

Visszaveheti az első helyet a Real - egy 5-ös szorzót is kinéztük a meccsre

Újra visszaszerezheti az első helyet a tabellán a Real Madrid, amely a Las Palmas csapatát fogadja.

Nem sikerült jól belőni a Barcelona kedd esti Mallorcán lejátszott találkozóját, hiszen Xavi Hernandez olyan mértékű rotációt alkalmazott a meccsen, amely miatt sem a mi tippünk, sem a katalán csapat nem lett nyertes. A Mallorcán elért 2-2-es döntetlen a második pontvesztése volt a Barcának, amely így lehetőség biztosított a legfőbb rivális Real Madridnak, hogy szerdai győzelmével visszavegye a La Liga első pozícióját a címvédőtől. 

 

Csapathírek 

A Realnak nagyon fájhatott a hétvégi pofon, hiszen az Atlético Madrid teljesen megérdemelten nyomta le a blancókat 3-1-re. A meccs után Ancelotti magára vállalta a felelősséget és a csapat összetételében és taktikájában látta a hibát. Az olasz tréner továbbra sem számolhat Militao, Courtois és Carvajal szolgálataira, Vinícius játéka pedig továbbra is kérdőjel. 

 

 

A spanyol lapok szerint Joselu-Rodrygo duó kezdhet elöl, a középpályán viszont Kroos is kezdő lehet, a többi poszton nagy változások nem várhatóak. 

A Las Palmas újonc a ligában, első győzelmét pedig épp a hétvégén szerezte meg a Granada ellen, amivel el is tudott mozdulni a kieső zónában. A szigetlakók ezzel együtt nem sok jóra számíthatnak a Real ellen, ráadásul két kulcsemberük sem lesz bevethető. 

[4205411] 2023-09-27 19:00:00 Real Madrid - Las Palmasx

Mire érdemes fogadni? 

Az Atlético elleni fiaskó után kötelező a győzelem a Real Madrid számára, a fogadóirodák pedig +/-2 gólon húzták meg az egál hendikep határokat. Hogy ezt a hendihatárt le tudja e hozni a csapat, azt most nem igazán tudjuk megsaccolni, így a fogadásainknál csak a sima H-t vettük alapul. A Gyűjtő kimenetelek lista között találtunk pár érdekes kombinált fogadási lehetőséget, amely értelmében a Real Madrid megnyeri a meccset, több szögletet fog elvégezni és a vendégek gyűjtik be a több lapot is. Ezeknek a tippeknek a kombinációjából több verziót is elképzelhetőnek tartunk. 

Te mire fogadnál ezen a meccsen? 


✅ Tipp #1: Real Madrid nyer + Las Palmas kap több lapot + Real végez el több szögletet@2.88 

 

✅ Tipp #2: Real Madrid gólt szerez mindkét félidőben + mindkét félidőben 1.5 szöglet felett végez el@2.70
 

Tipp #3: Real Madrid nyeri mindkét félidőt + Real Madrid végzi el a legtöbb szögletet mindkét félidőben@5.00

 

Fogadási határidő: szeptember 27. 19:00