NB III

Flóriékra fogadunk! - tipp az NB III-ból

  • varin
Címkék:

A BVSC az újoncot fogadja hazai pályán, ebből pedig lazán lehet akár kiütés is.

Hét fordulót követően a teljes NB III 60 csapatának legtöbb pontjával és második legjobb gólkülönbségével büszkélkedhet a BVSC gárdája, amelyet nyártól nem kisebb név, mint Urbán Flórián vezet technikai vezetőként. A fővárosi gárda javában robog az NB II felé, amely cél és reális eredmény lehet a csapatnál, ehhez pedig aligha a hétvégi ellenfél lesz a legkomolyabb kihívó.

A 6-1-0-s mérleg nagyon szépen fest a sárga-kékeknél és ehhez egy nagyon meggyőző a teljesítmény is párosul. A 19-3-as gólkülönbségnél csak az Iváncsa tud jobbat felmutatni, ráadásul

a BVSC a 7 meccséből 6-ot úgy nyert meg, hogy az első félidőben minden alkalommal nála volt a fór, méghozzá úgy, hogy 12-1-es első 45 perces gólkülönbség után a fordulást követően már csak 7-2 ez az állás.

Mint látható, kifejezetten eredményesek Tóth Leventék az első félidőkben, így joggal bízhatunk ezúttal is egy erős performanszban.

Zuglóba most az a Karcag látogat, amely 10. helyen áll a bajnokságban. Három 1-0-s győzelmet követően viszont két fiaskó következett, a Körösladány és a DEAC is legyőzte a nagykunsági csapatot, igaz, újonc létére nem is nagyon lehetett sokkal merészebb terve a kiscsapatnak.

Egyértelműen kimagaslik ez a BVSC a harmadosztály keleti csoportjából, ráadásul nagyon eredményes első félidei csapatról is beszélünk. 1.72-es szorzóért jó tippnek tűnik a HT/FT, továbbá ne felejtsük azt sem, ha a vendégek valahogy 0-0-ra mentenék a meccset, a 0-0-s pénzvisszafizetés rögtön életbe is lép.

{"headTitle":"BVSC-Karca","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-09-10 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Félidő/Végeredmény: BVSC/BVSC","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}