Premier League

Duplázós tippünk van a Chelsea-West Hamre

  • Tomihmv

A javításra készülő Chelsea az egyre jobb passzban lévő West Ham csapatát látja vendégül.

Több pikáns mérkőzés is terítékre kerül szombaton a Premier League hatodik fordulójában, többek közt ugyanis megrendezésre kerül egy londoni derbi is, hiszen a Chelsea a West Ham együttesét fogadja a Stamford Bridge-en. A fogadóirodákban a hazaiak számítanak esélyesebbnek, átlagosan 1.50-szeres szorzót kínálnak sikerükre háromesélyben.

3900985

Csapathírek

Pedig nincs túlságosan jó formában a Chelsea. Az Everton ellen győzelemmel (1-0) indította ugyan az új szezont, ám azt követően a Tottenhammel 2-2-t játszott, majd Leedsben kapott ki 3-0-ra. A Leicestert csak nyögvenyelősen, igaz, 10 emberrel, győzte le 2-1-re, azonban kedden jött a feketeleves, 2-1-re kapott ki a Southampton otthonában, így a 10. helyen tanyázik.

Hiányzók terén van némi változás a hétközi fordulóhoz képest a Kékeknél. Kanté továbbra sem vethető be, Loftus-Cheek megsérült délen, így rá sem számíthat Tuchel mester, szintúgy, mint Chalobahra, míg James szereplése kérdéses. Gallagher ugyanakkor letöltötte eltiltását, így visszatérhet, a hétközben szerződtetett Fofana pedig kezdőként kaphat helyet a védelemben.

[3900985] 2022-09-03 16:00:00 Chelsea - West Ham Unitedx

Ami a vendégeket illeti, a pocsék szezonkezdést követően a West Ham kezd magára találni. David Moyesék három vereséggel (Manchester City, Nottingham, Brighton), s rúgott gól nélkül rajtoltak, viszont mellette a Konferencia Liga csoportkörébe (oda-vissza legyőzték a Viborgot) bejutottak. Azonban az elmúlt két bajnokija már jól sikerült a Kalapácsosoknak, előbb 1-0-ra nyertek az Aston Villa otthonában, majd a hétközi fordulóban 1-1-et játszottak a Tottenham alakulatával otthon úgy, hogy hátrányból sikerült egalizálniuk, amivel feljöttek a 14. pozícióba.

A szombati meccsen Aguerd biztosan kimarad, Dawson, Johnson és Scamacca szereplése kérdéses, viszont a klubrekordért szerződtetett Paqueta első ízben lehet kezdő a WHU-ban.

Ha most nincs előfizetésed a Logibeten, gyakorlatilag ingyen juthatsz hozzá a nyerő tippekhez!

Az előfizetés a második hónaptól kezdve teljes áron újul meg.

Mire érdemes fogadni?

A felek tavalyi meccseit rendre az éppen otthonn játszó csapat nyerte, a West Ham 3-2-re, míg a Chelsea 1-0-ra tudott győzni. A formákat tekintve a vendégek vannak jobb passzban, de egyértelmű, hogy a Kékek képviselnek magasabb játékerőt, a hazai pálya előnyéről nem beszélve.

Úgy véljük, hogy ez bizony egy szoros csata lehet a felek közt, így érdemes lehet büntetőlapokra fogadni. A bukik 3,5-nél húzták meg a határt, amit még Andy Madley tevékenykedése mellett is megcsinálhatnak a felek, figyelembe véve, hogy azért mindkét oldalon eredménykényszer van, a presztízsről nem is beszélve.

{"headTitle":"Chelsea - West Ham","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-09-03 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Büntetőlapok száma 3,5 felett","odds":"2.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3900985] 2022-09-03 16:00:00 Chelsea - West Ham Unitedx;