Magyar válogatott

Sorra dőlnek ki a kulcsemberek a magyar-szerb meccsről

  • varin

A magyar és a szerb csapatnál is lesz kulcsfontosságú hiányzó, megnéztük, hogy változtak az oddsok ennek fényében.

Nívós ellenfél látogat csütörtökön este Budapestre, a világbajnokságra is kvalifikáló szerb csapatban ugyanis tobzódnak a sztárjátékosok. Ellenfelünk Portugáliát megviccelve, egyenes ágon jutott ki Katarba, így egy önbizalomtól duzzadó, remek hangulatban lévő csapat vizitál a fővárosban. A hiányzók és a rotáció viszont komolyan rányomhatja a bélyegét a 90 percre.

3804477

A magyar csapatnál leginkább a védelem összetétele lehet kérdéses. Az már korábban eldőlt, hogy Szalai Attila nem utazik haza Törökországból, hiszen a Konyaspor elleni bajnoki térszalaghúzódást szenvedett, ám jelen állás szerint nem ő lesz az egyetlen távolmaradó bekkje Marco Rossi szövetségi kapitánynak.

Willi Orbannak ugyanis hétfőn kiműtötték a bölcsességfogát, szerdán még egy kontrollvizsgálat vár rá, így nem lennénk meglepve, ha végül csak az északírek ellen lépne pályára. A magyar védelem összetétele így igencsak vegyes lehet a szerbek ellen, és akár a Szalai helyére behívott Spandler Csaba, illetve a két fehérvári bekk, Loic Négo és Fiola Attila is a szerephez juthat.

{"headTitle":"A Magyarország-Szerbia meccs legvalószínűbb gólszerzői","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-03-24 19:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Alekszandar Mitrovics","odds":"2.4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Luka Jovics","odds":"3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Dusan Tadics","odds":"3.24","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Szalai Ádám","odds":"3.74","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Ádám Martin","odds":"3.74","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Hiányzója ugyanakkor Dragan Sztojkovicsnak is akad, Filip Djuricsics és Darko Lazovics neve már eddig is köztudott volt, húzódás miatt viszont a Juventus üdvöskéje, Dusan Vlahovics sem lép pályára. A 22 éves gólvágó ugyan 91 percig pályán volt a hétvégi bajnokin, amelyen gólt is szerzett, ám Sztojkovics inkább nem kockáztatja legújabb csillagát. Ott lehet viszont a szerb csapatban a portugáliai hős, Alekszandar Mitrovics, valamint a Real Madrid támadója, Luka Jovics is, vagyis potens támadókból ezúttal sem lesz hiány déli szomszédunknál.

A nemzetközi bukmékereknél továbbra is a szerbek számítanak az esélyesebbnek, olyannyira, hogy az átlagosan 2.30 körüli nyitóodds mostanra 2.10 alá csökkent a vendégek diadalára. A magyar sikerre így lassacskán már 1000 forintra 4000-et is visszakaphatunk, míg  a döntetlen 3.21-es átlagszorzóval bír.

[3804477] 2022-03-24 19:30:00 Magyarország - Szerbiax;