Felkészülés

Kit érdekel az Eb, ha Bognár Gyuriék a pályán?

  • varin

Hazai felkészülési meccsre tippelünk, amely aligha lep majd meg bárkit is a csapatokat ismerve.

A dán-finn mérkőzésen történtek után sok érdekeset lehetne mondani a Paksi FC vezetőedzőjéről, Bognár Györgyről, ezek közé azonban szerencsére továbbra sem tartozik az, hogy unalmas focit játszatna csapatával. A tavalyi meglepetéscsapat a felkészülés harmadik állomásaként hazai pályán fogadja az NB II-es Budaörsöt, a tippet pedig aligha kell különösebben magyaráznunk.

A tolnai gárda ugyanis két felkészülési meccsen van túl, a III. Kerületet 7-2-re, a Pécset pedig 5-2-re győzték le, mutatva, hogy a szokásos játékstílusból szemernyit sem engedtek. Ugyan a hírek szerint a gólkirály, Hahn János hamarosan távozik a zöld-fehérektől, azért Bognár, Sajbán vagy Ádám továbbra is garancia az eredményes futballra.

A Paks tavaly 33 meccsből 21 olyat játszott, amelyen volt legalább 4 gól és mindössze 12-szer maradtak maximum 3 találaton a csapatok.

Bognár a III. Kerület elleni hetes után kiemelte, jó volt olyan csapattal találkozni, amely játszani akarta a futballt, ebben pedig egészen jogosan bízhatunk a Budaörs ellen is.

Márkus Tibor csapatánál is zajlik ugyanis a felkészülés, a keret épülőben van, de azért abban reménykedhetünk, hogy a Budarörs is játssza majd a szokásos futballját, amely Bognár György távozása óta nem változott olyan sokat. Az előző szezonban például kizárólag a Debrecen meccsen volt több gól átlagosan, vagyis megnyugodhatunk, hogy a paksiak méltó ellenfelet kaptak szerda délutánra.

A Budaörsnek egyébként ez lesz a negyedik mérkőzése, a Mosonmagyaróvár elleni 1-0-s győzelmet egy Honvéd elleni 1-4 követte, majd az ESMTK ellen 1-1-et értek el Zsidai Lászlóék.

Ismerve a két csapat habitusát és a tétnélküliséget, a négy találat könnyedén kell zöldüljön, amellyel már délután megnyerhetjük az Eb-elődöntőre valót!

{"headTitle":"Paks-Budaörs","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-07-07 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"3 gól felett (Fogadáskészítő)","odds":"2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}