Premier League

Gólokkal nyernénk a Chelsea-Manchester Unitedon

  • Tomihmv

Igen komoly téttel bír a két gigász vasárnapi, londoni csatája, ennek megfelelően választottunk tippet a találkozóra.

A Bajnokok Ligája-indulás, illetve a dobogós helyezésekért folytatott csatában kiemelt téttel bír a vasárnapi Chelsea-Manchester United klasszikus. A hazaiak az ötödik helyen tanyáztak a forduló előtt 43 egységgel, míg a vendégek a második pozíciót foglalták el 49 ponttal.

A Chelsea úgy tűnik, hogy egyenesbe jött az edzőváltást követően, Thomas Tuchellel ugyanis nem veszítettek a londoniak, sőt a nyolc lejátszott találkozójukból hatot megnyertek, és mindösszesen két gólt kaptak ezen intervallumban.

A német szakvezető tehát összegyúrta a Kékeket, ami még akkor is igaz, ha az elmúlt héten némi meglepetésre csak egy büntetőből szerzett góllal tudtak pontot menteni a Southampton otthonában (1-1). Ugyanakkor kedden, idegenben 1-0-ra verték az Atlético Madridot a Bajnokok Ligájában, így közel kerültek a továbbjutáshoz, és az önbizalmuk is helyre állt.

A pozitív töltet mellett az sem elhanyagolandó, hogy a Chelsea-nél mindössze Thiago Silva bajlódik sérüléssel, a brazil sztáron kívül pedig az összes többi játékosa hadra fogható Tuchelnek.


>>>REGISZTRÁLOK A CBET-RE ÉS KÉREM A 200 EURÓ ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


cbet

Ami a vendégeket illeti, összességében a Manchester United is jó passzban várja a rangadót. A Vörös Ördögök ugyanis az Európa Ligában az odavágó eredményének köszönhetően könnyedén átléptek a Real Sociedadon (4-0), míg a bajnokságban lezárták a döntetlen "hullámukat", hiszen az elmúlt hétvégén 3-1-re verték a Newcastle csapatát hazai pályán, így immáron nyolc tétmeccs óta veretlenek.

Ole Gunnar Solskjaernak ugyanakkor jóval több hiányzóval kell kalkulálnia a hétvégén, mint kollégájának, mivel Pogba, Mata és Jones biztosan kimarad, míg Van De Beek, Cavani, McTominay és James szereplése kérdéses a Stamford Bridge-en.

A bukik a hazaiak felé húznak, de az óriási tét miatt kimenetelre nem fogadnánk. Ha az utóbbihoz hozzátesszük azt, hogy Tuchellel milyen jól zár a Chelsea, véleményünk szerint ez a rangadó nem a gólokról marad majd emlékezetes. A defenzív futballban egyébként a Manchester United is partner lehet, elég csak a csapat komolyabb, mostanság lejátszott rangadóira gondolni (az Arsenal és a Liverpool otthonában is 0-0-ra végzett). Mindezek tükrében úgy véljük, hogy a felek jó eséllyel maradnak 2,5 gól alatt.

{"headTitle":"Chelsea - Manchester United","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-02-28 17:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kevesebb, mint 2,5 gól","odds":"1.78","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3411599] 2021-02-28 17:30:00 Chelsea - Manchester Unitedx;