Tipp

Ingyenes tipp a Logibet teniszgurujától! - íme Ryan Fawcett nagy értékű ötlete

  • Logibet
Címkék:

Ryan Fawcett remekül debütált a Logibeten. Most egy bátor ingyenes tippel ti is tesztelhetitek.

Július elején debütált a Logibet sztárigazolása, Ryan Fawcett, aki egyenesen Kanadából osztja meg legjobb tippjeit az előfizetőkkel. A teniszvilág leállása, illetve bizonytalansága miatt a teniszguru ugyan eddig visszafogott tippszámmal operált, most egy nagyon értékesnek tűnő, ingyenes tippel bárki tesztelheti a tudását.

Ryan Fawcett eddig 32 tippet publikált a Logibetre, amelyből 24 nyert. Ez +18.47 egység profitot eredményezett eddig, amely 7.24% ROI-nak felel meg.

Ryan az ingyenes brit tenisztippjét még 2.37-es szorzóval publikálta a Logibeten, amely mostanra 2.10-ig esett vissza. Az igazán nagy értéket azonban az mutatja, hogy a tippmester szerint 1.39-ig megéri ez a fogadás.

A tippmester egy igencsak hosszú és részletes indoklásban fejti ki a mérkőzés két résztvevője közötti különbséget, kiemelve, hogy miért is fogad az underdogra.

Ha téged is érdekel Ryan tenisztippje, az ingyenes regisztrációt követően megtekintheted, ha pedig szeretnél még több tippet kapni az eddig is bizonyító tipstertől, csatlakozz a Logibethez, csatlakozz a nyerők táborához!

Ingyenes tenisztipp Ryan Fawcettől
Megnézem az ingyenes tippet!
Fogadási határidő: 16:30