Tenisz

Túlértékelik a bukik Fucsovicsot? - erre fogadunk a meccsén

  • Cesc18

A magyar játékos péntek délután a spanyol Pedro Martinezzel csap össze a főtáblára jutásért.

A két magyar teniszező közül Fucsovics Márton sikerrel vette az első selejtezős akadályt New Yorkban. A nyíregyházi klasszisunkat ugyan esélytelenebbnek hozták ki a bukmékerek, ám Fucsovics fittyet hányva az oddsokra, 6-2, 6-4-gyel búcsúztatta az amerikai Brandon Nakashimát. 

Papíron könnyebb feladat vár Marcira a második selejtezős körben, hiszen az alapvetően salakos Pedro Martinez lesz az ellenfele. 

A fiatal spanyol játékos Steve Johnsont győzte le, ami talán az első kör legváratlanabb eredménye volt, a bukmékerek ugyanis abszolút a rutinos amerikait favorizálták. Martinez ugyan salakon nőt fel és ezáltal a szemcsés borításon érzi magát leginkább otthonosan, ám Johnson legyőzése mellett is akadtak már figyelemreméltó eredményei kemény pályán. Az év elején például kvalifikálni tudta magát az Australian Open főtáblájára, ahol ráadásul egy meccset még nyert is. Nagy hiba lenne tehát leírni a spanyolt csak azért, mert keményen játszanak, de az biztos, hogy ez a borítás inkább Fucsovicsnak kedvez. 

{"headTitle":"Pedro Martinez - Fucsovics Márton","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-08-21 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Martinez","odds":"3.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Fucsovics","odds":"1.36","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Ennek megfelelően lőtték be az esélyeket az oddsmesterek, bár szerintünk kicsit túlzó a magyarra ez az 1.36. De úgyis fogalmazhatnánk, hogy alulértékelik a spanyolt.

Véleményünk szerint messze nem lesz ez olyan sima meccs Fucsovics számára, mint amit az oddsok mutatnak. Tény, hogy Nakashimát nagyon simán intézte el, de az is lehetett volna egy szorosabb találkozó, ha az amerikai kihasználja a lehetőségeit. 

 

Embed from Getty Images

 

Mire fogadjunk?

Mindketten lehozták az első meccsüket úgy, hogy nem veszítették el a szervájukat. Noha nem várunk egy szervacsatát, abszolút a hosszabb labdamenetek dominálhatnak, viszont ha ennyire jól tudnak fókuszálni a saját játékaikban, akkor fogadóként egyiküknek sem lesz egyszerű dolguk. 

Nem várunk egyoldalú meccset, így tippünk, hogy legalább 22 játék dönt a győztes kilétéről.

{"headTitle":"Pedro Martinez - Fucsovics Márton","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-08-21 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Játékok száma 21.5 felett","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}