Premier League

Ilyen szorzón kár lenne hagyni a szezon meglepetéscsapatát

Főleg, hogy a Sheffield számára még él az EL-indulás reménye, míg az Evertonnak már nem maradt tét a hátralévő körökben.

A Championship tavalyi második helyezettje, azaz a Sheffield United komoly menetben van az élvonalban is, hiszen három fordulóval a bajnokság vége előtt még harcban van az Európa Liga-indulásért és szinte biztosan a top10-ben végez. Hétfőn azt az Evertont fogadja, amely Ancelotti kezei alatt sem tudott maradandót alkotni és immár csak a tisztes helytállás maradt célként, az oddsok alapján márpedig a United vendégeként sem lesz ez egyszerű feladat.

{"headTitle":"Sheffield United-Everton","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-07-20 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Sheffield","odds":"2.17","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.42","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Everton","odds":"3.78","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Főleg, hogy a Sheffieldet a Bramall Lane-en csak ötször verték meg az eddigi 18 találkozón, ahol mindössze 14-szer kapott gólt a csapat, ezzel a mutatóval pedig a Pool és a City mögött (13-13) a harmadik legjobb a Premier League-ben. Chris Wilder fiai üde színfoltjai a bajnokságnak, bár az is igaz, hogy közel sem a legszebb focit játsszák, de az eredményesség természetesen sokkal fontosabb. Legutóbbi meccsükön ugyan alulmaradtak a BL-helyekért küzdő Leicester ellen, de pár nappal korábban például 3-0-ra intézték el otthon a Chelsea-t.

Nem valószínű, hogy Wilder nagyon megbolygatná kezdőjét a Rókák elleni zakó ellenére és nem is kell új kihagyóval számolnia. Az egykori Real Madrid-, Bayern- és PSG-edző Ancelotti számára viszont olyan fontos kulcsemberek hiányoznak, mint Tosun, Gbamin vagy a Manchester Cityt is megjárt Delph.

[3056104] 2020-07-20 19:00:00 Sheffield United - Evertonx

Az olasz szakember elsődleges feladata a bennmaradás kiharcolása volt, ezt pedig sikerrel teljesítette. A huzamosabb ideig tartó jó teljesítmény viszont elmaradt és jelenleg is hullámvölgyben vannak, hiszen négy meccse nyeretlenek és az elmúlt két idegenbeli összecsapáson úgy kaptak ki, hogy gólt sem tudtak szerezni. Legutóbb a kiesőjelölt Aston Villa ellen is csak 1-1-re futotta és motiváció híján nehéz elképzelni, hogy a bajnokság végére feltámadást produkáljunk.

Ahogyan azt már említettük, a Bramall Lane az egyik legnehezebben bevehető erődítmény idén, ahol a Sheffield az utóbbi négy meccsét győzelemmel zárta. Mindezek ellenére a bukmékerek egészen parádés oddsot állapítottak meg a ‘H’-ra, amit ennek köszönhetően bebiztosítva is jó szorzón tudunk megjátszani.

{"headTitle":"Sheffield United-Everton","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-07-20 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Sheffield +0 (ÁH)","odds":"1.54","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3056104] 2020-07-20 19:00:00 Sheffield United - Evertonx;