Premier League

Miért ne ülhetne ez a tipp a Liverpool meccsén?

  • Tomihmv

Gyakorlatilag két felszabadult csapat találkozik szerda este az Amex Stadionban.

Firminóéknak már mindegy. - Fotó: twitter.com/lfc

A szerdai játéknap a Brighton-Liverpool mérkőzéssel zárul Angliában, amely meccsen a vendégek számára már nincs tét, de nagyjából már a hazaiaknak sem számít.

A déliek ugyanis a 15. helyen tanyáznak, a fordulót megelőzően kilenc pontra voltak a kiesést jelentő 18. pozíciótól, és ugye már csak öt kör van hátra a Premier League-ből. A megmenekülésük főként a restart utáni jó teljesítménynek köszönhető, hiszen négy bajnokin hét pontot szereztek.

Pedig a Norwichot leszámítva, amely gárdát pár napja idegenben győztek le, csupa nagy csapattal játszottak. Kezdésként az Arsenalt győzték le 2-1-re, majd a Leicester otthonában hoztak össze egy gól nélküli remit (igaz, ha Maupay jobban céloz a büntetőnél a Rókákat is legyőzték volna), ugyanakkor a bombaformában lévő Manchester Unitedtől kikaptak, de az bőven belefért.

Jó hír a hazaiak számára, hogy a már bajnok Liverpool elleni ütközetre ugyanazzal a csapattal készülhetnek, hiszen hét közben is csak a már régóta maródi Alzate, Izquierdo duóra nem számíthatnak.


>>>REGISZTRÁLOK A CBET-RE ÉS KÉREM AZ 500 EURÓ ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


Ami a vendégeket illeti, ahogy fentebb is említettük a Vörösök már behúzták a bajnokságot, avagy teljesen mindegy, hogy milyen eredményeket érnek el a hátralévő meccseken. Pedzegetik, hogy rámennek arra, hogy elérjék a 100 pontot a szezon végére, amire van esélyük, hiszen 89 pontjuk van, viszont a hátralévő játéknapokon 15 egységet szerezhetnek.

Ugyanakkor az újraindulást követően házon kívül nem teljesen éles a liverpooli alakulat, az Everton vendégeként 0-0-ra végzett, míg a Manchester City otthonában 4-0-ra égett meg. A két hazait, a Crystal Palace (4-0) és az Aston Villa (2-0) elleni ütközeteket, könnyedén behúzta ugyanakkor.

Ezen felül fontos kiemelni, hogy Klopp azért többé kevésbé elkezdte kevergetni a lapjait, így immáron azok is több szerephez jutnak, akik alapvetően nem, vagy alig jutnának szóhoz. Mindemellett a vendégeknél hiányzók is vannak, Matip és Lovren biztosan kimarad, míg Milner és Robertson játéka kérdéses.

Nem kérdés számunkra, hogy ha a Liverpool teljes csapatával állna fel, és a maximálisan a három pontért küzdene, akkor könnyedén átlépne a Brightonon. Ám így, hogy úgymond mindegy, hogy milyen eredményt ér el, ráadásul a hazaiak is felszabadultan léphetnek pályára, szerintünk egy jó meccs is kikerekedhet a történetből.

Kimenetelre ugyanakkor nem fogadnánk, mert ilyen előjelek után nagyjából minden benne van a pakliban, de az őszi meccs, illetve az elmúlt hetek történései alapján úgy véljük, hogy jó eséllyel zöldülhet a mindkét csapat szerez gólt opció, amire a bukmékerek igen jó kis szorzót kínálnak.

>>>Számold ki a Tippkalkulátorral, hogy érdemes-e megtenni ezt a tippet<<<

{"headTitle":"Brighton - Liverpool","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-07-08 21:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3056071] 2020-07-08 21:15:00 Brighton & Hove Albion - Liverpoolx;