La Liga

Ezt a tippet vennénk ki az Alavés - Barcelona meccsen

Ronald Koeman szerint a szezon legjobb meccsét játszotta a Barcelona Torinóban a Juventus ellen. Szombaton az Alavés következik.

Bár a fogadóirodák szerint a Juventus volt a meccs esélyese, a Barcelona 2-0-s győzelmet aratott szerdán a Bajnokok Ligájában, ezzel komoly lépést tett a csoportelsőség felé. A meccs után a katalánok holland vezetőedzője úgy vélte, az volt csapata legjobb teljesítménye a szezonban. A Barca valóban hatékonyan játszott, a középpályán a fiatal Pedri klasszis teljesítményt nyújtott, Dembelé pedig második meccsén második gólját szerezte a BL-ben. 

Kellett már ez a siker a Barcelonának, hiszen a bajnokságban nem igazán megy a szekér, a Real Madrid ellen elbukott rangadó pedig komoly mélyütés volt a csapatnak. Fontos hír még a csapat kapcsán, hogy a héten lemondott a közutálatnak örvendő elnök, vagyis hamarosan tényleg új időszámítás kezdődhet a Nou Campban...

Csapahírek 

Az Alavés pont ugyanannyi pontot szerzett idáig, mint a Barca, viszont az öt rúgott gólja a hét meccsen nem túl acélos, viszont a 3-5-2-es felállás egy nagyon masszív csapattá teszi. Két hiányzója lesz a hazaiaknak, de nem kulcsemberekről beszélünk. A Barcánál annyi változás lesz a Juve elleni meccshez képest, hogy Piqué visszatérhet a kezdőbe. 

[3424108] 2020-10-31 21:00:00 Alaves - Barcelonax

Mire érdemes fogadni? 

A bukik 1.40 környékén adják a Barca sikerét, ami egyáltalán nem rossz szám. Értelemszerűen óriási különbség van a két csapat minősége között, az pedig, hogy zárt kapus meccseket játszanak a ligában, jelentősen redukálja a hazai pályán játszó kiscsapatok esélyeit a nagyok ellen. 

A Barcelona utolsó nyolc meccsét behúzta az Alavás ellen, szóval nem egy mumuscsapatról van szó. A Barcának muszáj erőt merítenie a Juventus legyőzéséből és hát persze a nyomába kell erednie a Real Madridnak is. Ezen a meccsen most nem igazán érdemes túlgondolni a dolgokat, a jobb erőkből álló Barcelona -1-es ázsiai hendikepes győzelme játszható kategóriába tartozik. 

{"headTitle":"Alaves - Barcelona ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-10-31 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ázsiai hendikep - Barcelona -1 ","odds":"1.73","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3424108] 2020-10-31 21:00:00 Alaves - Barcelonax;