Sportfogadás

Ha hiszel a népnek, megvan a nap tutija

Kiesési rangadót játszanak csütörtökön a spanyol bajnokságban, a 18. Alavés a 19. helyezett Málagát fogadja.

Mindössze egy pont a különbség a két együttes között, így igen komoly a tétje az Alavés-Málaga összecsapásnak. A győzelemért járó három pont most különösen sokat érne, hiszen egyrészt közvetlen riválisokról beszélünk, másrészről az sem mindegy, hogy milyen "szájízzel" mennek téli pihenőre a csapatok.

1x2    
Alavés Döntetlen Málaga
2.03 3.15 3.85

A fogadóirodák szerint a meccs esélyese az Alavés, amelynek győzelme valamivel kettes szorzó felett fizet, míg az andalúzok sikere már közel pénzünk négyszeresét fizeti.

Azt azért nem árt tudni, hogy hazai pályán az Alavés teljesít idáig a legrosszabbul a bajnokságban, hiszen 8 találkozó alatt csak hat pontot tudott összekaparni saját stadionjában (2-0-6).

Csakhogy az éremnek két oldala van: a Málaga a leggyengébben teljesítő csapat idegenben, a kék-fehérek nyolc meccs alatt három pontot tudtak szerezni vendégként (1-0-7).

tippmixpro.hu

A     adatai szerint a magyar fogadók nem igazán bíznak a Málaga győzelmében, hiszen a végeredményre beérkező tétek mindössze 13 százaléka érkezett be a kettesre. A legnépszerűbb opció a hazai, amelyre a tétek 56 százaléka oszlott el, míg a döntetlennél 31 ez a szám.

Ha igaza lesz a többségnek, akkor vagy Alavés-sikert vagy döntetlent látunk majd a spanyol kiesési rangadón, vagyis megáll az 1X, amire jelenleg 1.21-es szorzót kaphattok.

 

[2580703] 2017-12-21 21:30:00 Alaves - Malagax;